ANA SAYFA > GÜNDEM > Özel, Tugay ve Ünsal Karşıyaka'da halkı selamladı

Özel, Tugay ve Ünsal Karşıyaka'da halkı selamladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel, Tugay ve Ünsal Karşıyaka'da halkı selamladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ve CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B.Yıldız İşçimlenler Ünsal ile Karşıyaka'da yurttaşları selamladı.

Karşıyaka Alaybey Tersanesi'nden Bostanlı iskeleye kadar üstü açık otobüsle el ele yurttaşları selamlayan CHP'liler, büyük bir coşkuyla karşılandı. Kent sakinleri ellerinde Türk bayrağı ve CHP bayraklarıyla heyecana ortak oldu. Karşıyakalılar, balkonlarından konvoyu selamladı, elleriyle kalp işareti yaptı. 

B.Yıldız İşçimenler Ünsal "Yine muhteşemdin Karşıyaka…Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’i Karşıyakamızda ağırladık. Sahil turumuza katılanlar, cadde ve sokakları dolduranlar, arabalarından bize eşlik edenler gösterdi ki bu seçimde de Karşıyaka demokrasinin, laikliğin, insan haklarının ve özgürlüklerin başkenti olarak kalacak..Herkese yürekten teşekkür ediyorum…" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Karşıyaka'da iktidardan gördüğüm baskı ve ambargoyu ben bilirim
Sonraki Haber Tarih kokan alanda geleceğe yatırım!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?