ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Özel çocuklar yararına muhteşem konser

Özel çocuklar yararına muhteşem konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel çocuklar yararına muhteşem konser

İzmir Sanat Kültür Eğitim Merkezi Derneği (İSKEM), Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) yararına "Sıra Gecesi” düzenledi.

Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Kültür Merkezinde Şef Seher Önal yönetimindeki 23 korist ve 7 saz ile icra edilen İSKEM korosunun sahne aldığı gecede yapılan bağışlar ZİÇEV’e verilecek. Davetiyelerin bir hafta önce tükendiği Sıra Gecesinde türkü ve şarkılar söylenirken çiğ köfte yoğruldu. Yoğrulan çiğ köfte kuliste dinlenen sanatçılara ikram edildi. 

Karşıyaka’da bir dizi konser ve tiyatral gösteriler ile kendinden söz ettiren İSKEM korosunun seslendirdiği türküler büyük alkış alırken, davetlilerin türküler eşliğinde salonda halay çekmeleri dikkat çekti. 70’lik Zuhal Kıyıcı’nın sahneye çıkıp İSKEM Başkanı İsmail Erkan ile oynaması salondakiler tarafından sık sık alkışlandı. 

İZKEM’ in çalışmaları Karşıyaka’da büyük takdir görüyor
Geçtiğimiz günlerde Türkiye Yardım Sevenler Derneği yararına "SEZEN'den Söylüyoruz"   konseri veren İSKEM’ in çalışmaları Karşıyaka’da büyük takdir görüyor. İSKEM Başkanı İsmail Erkan ve ZİÇEV Şube Başkanı Nilgün Öztürk konuşmalarında sanatçılara, sponsor firmaya ve davetlilere teşekkür ettiler.

İSKEM Başkanı İsmail Erkan yaptığı konuşmada, derneklerinin sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceklerini, her zaman STK lar ile iş birliği içinde olacaklarını belirterek, destekleri için davetlilere teşekkür etti. 

Konserde gecenin sponsorluğunu üstlenen United Chemicals Dış Ticaret A. Ş şirketi adına Ladin Kaleli’ye, ZİÇEV okul yöneticilerine ve İSKEM Başkanı İsmail Erkan’a birer plaket verildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Çözüm Merkezi yüzleri güldürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka deplasmanda berabere

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?