ANA SAYFA > EĞİTİM > Özel çocuklar için bir araya geldiler

Özel çocuklar için bir araya geldiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel çocuklar için bir araya geldiler

Karşıyaka Rotary Kulübü'nün, Erke Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği'nin katkılarıyla Bornova'da hayata geçireceği 200 bin dolara mal olacak Terapi Park Projesi için sanatseverler güçbirliği yaptı.

Ziya Gökalp Kültür Merkezi'ndeki oyun öncesi konuşan Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Gaye Berköz, Terapi Park'da rehabilitasyon, fizik tedavi imkanları sunulacağını belirterek tiyatro oyunundan sağlanan gelirin tamamının projede kullanılmak üzere bağışlandığını söyledi. Berköz, "Oyunumuzu izlemeye gelen her sanatsever aynı zamanda dünyanın en güzel iyiliğine de imza atmış oldu. Çocuklarımızın geleceğe daha umutla bakmaları için yapacağımız Terapi Park için Uluslararası Rotary Vakfı'mızın da desteği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanatın gücüyle bu park çocuklarımız için bir ışık olacak" diye konuştu. Oyunun sonunda Berköz, destekleri nedeniyle Bilge Danışmanlık ve Atölyesi Oyuncuları adına Bilge Danışmanlık Kurucusu Cihangir Turantaş'a plaketle teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deniz Yücel CHP'nin İzmir adaylarını açıkladı
Sonraki Haber İzmir Bilfen Liseleri Bakan Yılmaz'ın katılımlarıyla açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?