ANA SAYFA > GÜNDEM > Orman yangınları söndürmeye Karşıyaka Kızılay’dan destek

Orman yangınları söndürmeye Karşıyaka Kızılay’dan destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Orman yangınları söndürmeye Karşıyaka Kızılay’dan destek

Ani afetler sonucu çıkan orman yangınlarıyla mücadele ve müdahale eden İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı da destek verdi.

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ile Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde ilk eğitim bugün verildi. 

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü tarafından bugün  verilen  orman yangını söndürme eğitiminin ilk etabına   32 gönüllüsü ile katılım sağlayan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz’in yaptığı açıklamada ; "Yaptığımız protokol çerçevesinde gönüllülerimiz ilk  etap eğitimlerini aldılar. Ülkemizin farklı yerlerinde maalesef yangın çıkmakta ve orman işletme müdürlüğü tarafından belki de bir çoğundan haberimiz olmadan söndürülmektedir. Geçtiğimiz Temmuz ayında yaşadığımız Marmaris, Muğla, Antalya ve Bodrum'da çıkan yangınların afet boyutuna ulaşmasıyla yangınlar daha da konuşulan bir duruma gelmiştir.  Biz Türk Kızılay olarak afet durumlarında vatandaşlarımızın beslenme ,barınma gibi ihtiyaçlarını karşılama konusunda yanlarında olduğumuz gibi afetlere müdahale eden ekiplere de destek olmak için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bizlere yaptıkları bilgilendirmeler ve eğitimler için İzmir Orman İşletme Müdürlüğüne sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayındır'ın nergisi Karşıyaka'da koktu...
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği yeni sesler arıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?