ANA SAYFA > ÇEVRE > Orman eğitim alanında çiçekler açmaya başladı...

Orman eğitim alanında çiçekler açmaya başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Orman eğitim alanında çiçekler açmaya başladı...

Örnekköy'de ''Karşıyaka Okulları Orman Eğitim Alanı” olarak tahsis edilen orman alanında çocuklar eğitim almaya başladı.

Karşıyaka’daki anaokulu öğrenci velilerinin ve öğrencilerin büyük ilgisini çeken alanda çocuklar koşturmaya, ormanı tanımaya başladı.

''Karşıyaka Okulları Orman Eğitim Alanı ''na dönüştürülen 400 dönümlük alanda Karşıyaka Kaymakamlığı projesi ile bütün eğitim kademelerindeki öğrenciler ormanlık alanda eğitim ve doğa etkinlikleri yapacaklar.

Öğrenciler teknoloji çağında doğadan uzaklaşmadan yaşamayı,doğa ile bağ kurmayı öğrenecek, derslerini müfredatla ilişkilendirip artık ormanda yapabilecekler. Okul öncesi okul yöneticileri “Çocukların daha mutlu,daha meraklı,daha yaratıcı olacaklarına yürekten inanıyoruz.İçimizde o kadar çok gönüllü eğitimci var ki hepsini buraya yazmak pek mümkün değil. Gelecek için,iyilik için bu projeye inanan ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler” dediler.

Karşıyaka Okulları Orman Eğitim Alanında bu hafta Atakent Aysel-Salih Baysak Anaokulu, Engin Özmeriç İlkokulu, Selçuk Yaşar Ortaokulu, Nebahat Alpaslan Karadavut İlkokulu,Halk Eğitim Merkezi 23 yaş üstü Engelli öğrencilerle, Cihat Kora Lisesi öğrencileri yararlanırken önümüzdeki haftada ise Ali Kaya İlkokulu,Emlak Bankası İlkokulu yararlanacak.

Haber: Yılmaz DURMAZ ( www.karsiyakahaber.com )

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol Pınar'a, futbol da en güçlü aday Infinite Group...
Sonraki Haber Bostanlı Köylü Pazarı yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?