ANA SAYFA > SPOR > Onur Kıntaş Karşıyaka'ya döndü

Onur Kıntaş Karşıyaka'ya döndü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Onur Kıntaş Karşıyaka'ya döndü

Karşıyaka'da geçen sezon sonunda biten sözleşmesi yenilenmeyen, transfer döneminde bir kulüple anlaşmayan sol bek Onur Kıntaş takıma döndü.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bireysel antrenmanlara başlayan Onur, önümüzdeki günlerde takımla çalışacak. Resmi sözleşme imzalayacak tecrübeli futbolcunun lisansı devre arasında ara transfer döneminde çıkarılacak. Kaf-Kaf'ta altyapıda yetişip 2013 yılından bu yana forma giyen sol bek, geçen sezon tamamı ilk 11'de, 31 maçta oynadı. Onur'la sözleşmesi bittikten sonra dönemin teknik patronu Mesut Toros'un raporuyla sözleşme yenilenmedi. Transfer yasaklısı kulüpte o dönem taraftarla Toros'un arası bu karar nedeniyle açıldı. Yeşil-kırmızılılarda Onur gibi geçen sezon kadrodan elendikten sonra bir kulüple anlaşamayan Battal hakkındaki kararı ise Başkan Turgay Büyükkarcı verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da tansiyon yüksek...
Sonraki Haber Bostanlıspor Muay Thai’de şampiyon…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?