ANA SAYFA > GÜNDEM > Önce Karşıyaka'da sokakta, sonra Çiğli'de hastanede vuruldu!

Önce Karşıyaka'da sokakta, sonra Çiğli'de hastanede vuruldu!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Önce Karşıyaka'da sokakta, sonra Çiğli'de hastanede vuruldu!

Karşıyaka'da tabancayla vurularak yaralanan İbrahim T. (35), tedavi gördüğü hastanede bir gün sonra, bugün ikinci kez silahlı saldırıya uğradı.

Kasığından vurulan İbrahim T. başka bir hastaneye sevk edilirken, saldırıyı gerçekleştiren A.Ç. (27) gözaltına alındı. Silahlı saldırgan A.Ç.'nin hastane koridorunda yürüdüğü anlar ve silah sesini duyanların kaçıştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, saat 17.15 sıralarında Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, dün saat 20.30 sıralarında Karşıyaka Alaybey Mahallesi 1690 sokakta, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabanca ile vurulan İbrahim T., tedavi edilmek üzere Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. A.Ç. isimli şüpheli, hastaymış gibi girdiği polikliniklerde yatan husumetlisi İbrahim T.'yi kasığından vurdu.
Olayı gören çevredekiler durumu polis ve hastane yetkililerine bildirdi. İlk müdahalesi yapılan İbrahim T., daha sonra ise başka bir hastaneye sevk edildi. Güvenlik gerekçesiyle İbrahim T.'nin sevk edildiği hastane açıklanmazken, polis ekipleri silahlı saldırgan A.Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Suç aleti ile birlikte yakalanan şüpheli, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Burada ifadesi alınan A.Ç., iddiaya göre, İbrahim T.'yi aralarında 10 yıllık husumet nedeniyle vurduğunu söyledi. Polis ekiplerinin, İbrahim T.'nin önceki gün uğradığı silahlı saldırı ile bugün uğradığı silahlı saldırının arasında bağ olup olmadığını araştırdığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halkın Kurtuluş Partisi'nden Karşıyaka'da 8 Mart eylemi
Sonraki Haber Girişimci kadınlar konuştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?