ANA SAYFA > İZMİR > Önce Bağımsızlık Koşusu, sonra Yüksek Sadakat!

Önce Bağımsızlık Koşusu, sonra Yüksek Sadakat!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Önce Bağımsızlık Koşusu, sonra Yüksek Sadakat!

Karabağlar Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu geleneksel olarak düzenlediği “Bağımsızlık Koşusu” ve Yüksek Sadakat konseriyle yaşatacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak ulusumuzun kurtuluş mücadelesini başlatmasının 104. yılında gerçekleştirilecek koşu, 19 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da Üçkuyular Fahrettin Altay Metro çıkışından başlayacak. Atletler İnönü Caddesi boyunca ter döktükten sonra koşuyu Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı'nda sonlandıracak. 4.5 kilometrelik koşuya katılacak 15 yaş üstü vatandaşlara tişört ve tamamlayanlara da katılım madalyası verilecek. Ayrıca birinciye yarım, ikinci ve üçüncüye de çeyrek altın ödülü olacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 232 414 79 01 ve 0 232 414 79 18 numaralı telefonların yanı sıra, “http://www.karabaglar.bel.tr” adresinden yararlanabilecek.

Akşam da Uğur Mumcu Parkı'nda sevilen müzik grubu Yüksek Sadakat sahne alacak. Konser saat 20.00'de başlayacak.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlandığımızı vurgulayarak, “29 Ekim öncesinde de , geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz Bağımsızlık Koşusu'nda ve Yüksek Sadakat konserinde buluşacağız. 104 yıl önce ülkenin en karanlık günlerinde bile geleceğe umutla bakan Ata'mızı ve mücadele arkadaşlarını anacak, bağımsızlık gururunu bir kez daha yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kınık’tan hem sanata hem spora büyük önem
Sonraki Haber Buca’da Cumhuriyet ve Kadın paneli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?