ANA SAYFA > SPOR > Olaylı derbide karar verildi

Olaylı derbide karar verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olaylı derbide karar verildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1’inci Lig’de 27 Kasım Pazar akşamı tribün terörü yüzünden tatil edilen Göztepe-Altay maçının ardından iki takımı da hükmen mağlup ilan etti.

Federasyon yönetimi, TFF’nin İstanbul Riva’daki merkezinde yarıda kalan maçı görüştü. Toplantıdan taraftarların karşılıklı şiddet olaylarının damga vurduğu Gürsel Aksel Stadı’ndaki maç sonrası iki takımın da hükmen mağlup ilan edilmesi kararı çıktı. İki takımın puanlarının düşürülüp dürülmeyeceğine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) karar verecek.

Türkiye’nin yanı sıra dünya çapında yaşanan dehşet görüntüleriyle gündem olan maçın ardından Altaylı 19 taraftar, Göztepe’den de sahaya atlayıp kaleci Ozan’ı yaralayan taraftar olmak üzere 20 kişi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmıştı. Holiganlar hakkında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında da işlem yapılırken, İzmir derbisinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Altay’a 6 maç, Göztepe’ye de 4 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Resim Sergisi açıldı
Sonraki Haber Başkan Soyer'den ortak akıl vurgusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?