ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Olay Kredi Hakkında

Olay Kredi Hakkında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olay Kredi Hakkında

Günümüzde kredi farklı ihtiyaçlar için sıklıkla kullanılan bir araç olarak öne çıkar.

Günümüzde kredi farklı ihtiyaçlar için sıklıkla kullanılan bir araç olarak öne çıkar. Bankaların geri ödeme şartıyla anında likidite ihtiyacını karşılamak için sunduğu krediler birçok farklı sektörde yaygın olarak tercih edilir. Çok sayıda banka farklı faiz oranları ve ödeme planları oluşturarak kullanıcıların kredi ihtiyacını gidermek ister. Öte yandan kullanıcılar hangi kredi planının kendileri için uygun olduğunu belirlerken kararsızlığa düşebilir.

Ayrıca bütün bankaların web sitesine göz atarak, müşteri hizmetlerini arayarak krediler hakkında bilgi almak oldukça zahmetli olabilir. Bütün bankaların kredi tekliflerini görebilmek için OIay Kredi’yi tercih edebilirsiniz. olaykredi.com adresinden ulaşabileceğiniz Olay Kredi yenilikçi ve modern bir karşılaştırma web sitesidir. Olay Kredi web sitesi üzerinden dilediğiniz gibi ücretsiz bir şekilde kredi karşılaştırma yapabilirsiniz. Aynı  zamanda bankaların kredi kartlarına göz atabilir, mevduat tekliflerini karşılaştırarak başvuru yapabilirsiniz. https://olaykredi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kolay Kredi Karşılaştırma İmkanı

Kredi seçimi yapmak sürece birçok değişken etki ettiği için meşakkatli olabilir. Bütün bankaların kredi tekliflerine tek bir yerden ulaşmanızı sağlayan Olay Kredi seçim yapmak için ihtiyaç duyduğunuz bütün araçları bir arada sunar. Kolay bir şekilde kredi karşılaştırma yapmanızı sağlayan Olay Kredi yenilikçi ve modern arayüzünü güçlü altyapısı ile birleştiren bir kredi karşılaştırma sitesi olarak öne çıkar.

Geniş çeşitliliği ve kullanım kolaylığı ile alternatiflerinden ayrılan Olay Kredi üzerinden bütün bankaların kredi tekliflerini tek seferde görüntüleyebilirsiniz. Olay Kredi web sitesini kullanarak sadece web sitesinin anlaşmalı olduğu bankaların değil, bütün bankaların kredi tekliflerini görebilirsiniz. Bu geniş çeşitlilik sayesinde seçenekler arasında karşılaştırmalar yapabilir ve hangi kredi teklifinin sizin için uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Kredilerin ödeme planları ve faiz oranları hakkında bilgi alabilir, karar verdikten sonra kolay bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.

Kolay Kredi ile Kredi Karşılaştırma Nasıl Yapılır?

Kredi karşılaştırma yapmak birçok kişinin merak ettiği konular arasında yer alır. Zira bütün bankalar farklı kredi tekliflerine sahiptir ve kullanıcılar hangilerinin uygun olduğuna karar verirken zorlanabilir. Bankalar farklı kullanıcı kitlelerine hitap eden, faiz oranları ve ödeme planları değişiklik gösteren çeşitli kredi teklifleri sunar. Bu teklifler arasından karşılaştırma yaparak en uygun kredi seçeneği tercih edilebilir. Olay Kredi ile kredi karşılaştırma yapıp kendiniz için en uygun olan kredi teklifini belirlemek için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • olaykredi.com adresi ile Olay Kredi platformuna ulaşabilirsiniz. Herhangi bir giriş ya da kayıt işlemi yapmadan bütün bankaların kredi tekliflerine ulaşmanız mümkündür. Platformun bütün özelliklerine ulaşabilmek için oturum açabilir, bir profiliniz yoksa kolayca hesap oluşturabilirsiniz.
  • Web sitesine ulaştıktan sonra üst kısımda yer alan ‘Kredi’ seçeneğine tıklamanız gerekir. Sonrasında açılan listeden karşılaştırma yapmak istediğiniz kredi türünü seçebilirsiniz. Olay Kredi üzerinden ihtiyaç, konut, taşıt ve kobi kredisi karşılaştırmaları yapmanız mümkündür.
  • İhtiyacınız olan kredi türünü seçtikten sonra karşılaştırma yapabileceğiniz bir ekran açılır. ‘Kredi Tutarı’ bölümüne çekmek istediğiniz kredi miktarını girmeniz gerekir.
  • ‘Kredi Vadesi’ bölümüne tıklayarak kredinizin kaç aya vadeleneceğini, ödeme planının kaç ay süreceğini belirleyebilirsiniz. Olay Kredi ile karşılaştırma yaparken  aydan 36 aya kadar vade seçimi yapmanız mümkündür.
  • ‘Hesapla’ butonuna tıklayarak girdiğiniz bilgiler doğrultusunda karşılaştırma yapmaya başlayabilirsiniz.

‘Hesapla’ butonuna tıkladıktan sonra uygun bütün bankaların kredi tekliflerini tek ekrandan görebilirsiniz. Bankaların kredi tekliflerine göre sunduğu faiz oranlarına bakarak karşılaştırma yapabilirsiniz. Olay Kredi’ye özel faiz oranları sayesinde nakit ihtiyacınızı uygun şekilde karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda her teklifin sağ tarafına göz atarak aylık ödeme miktarını görmeniz mümkündür. Banka tipi bölümünden de sadece kamu ya da sadece katılım bankalarına ait teklifleri görebilirsiniz. Karar verdikten sonra da ‘Hemen Başvur’ butonuna tıklayarak kolay bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Mevduat Karşılaştırma Sitesi

Mevduat yaygın olarak kullanılan bir bankacılık aracı olarak öne çıkar. Bankaların vade süresine göre farklı miktarlarda sunduğu getiriler sayesinde nakit ihtiyacınızı karşılamanız mümkündür. Farklı bankalar tarafından oluşturulan mevduat tekliflerine göz atabilmek için Olay Kredi’yi tercih edebilirsiniz. Web sitesinde üst kısımda yer alan ‘Mevduat / Yatırım’ seçeneğine tıkladıktan sonra açılan seçeneklerden ‘Mevduat’ seçeneğine tıklamanız gerekir. Sonrasında ‘Ana Para’ bölümüne mevduat hesabına yatıracağınız toplam miktarı yazmalısınız.

Olay Kredi ile mevduat karşılaştırma yaparken aynı zamanda para birimi seçimi de yapabilirsiniz. ‘Para birimi’ seçeneğine tıklayarak açılan listeden  TL, USD ve EUR birimleri arasından bir seçim yapın. Sonrasında ‘Vade (Gün)’ bölümüne ana parayı hesapta tutacağınız toplam süreyi gün cinsinden yazın. Bütün bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten sonra ‘Hesapla’ butonuna tıklayabilirsiniz. Gösterilen sonuçlarda hangi bankanın yüzde kaç oranla mevduat teklifi sunduğunu öğrenmeniz mümkündür. Mevduat oranları bankanın ana parayı belirlenen vade dönemi boyunca tuttuktan sonra sağlayacağı getiriyi belirler. Sonuçlar arasından bir seçim yaptıktan sonra ‘Hemen Başvur’ seçeneğine tıkayabilir ve mevduat teklifi için başvuru yapmanızı sağlayacak web sitesine gidebilirsiniz.

Olay Kredi Kullanarak Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Birçok kişinin kullandığı kredi kartları acil nakit ihtiyaçları ve düzenli likidite gereksinimleri için oldukça uygun bir araçtır. Bankaların çeşitli vade ve faiz teklifleriyle oluşturduğu kredi kartlarına başvuru yapabilmek için Olay Kredi web sitesini kullanabilirsiniz. Kredi kartı başvurusu yapabilmek için web sitesinde üst menüde yer alan ‘Kredi Kartı’ seçeneğine tıklayabilir ve kredi kartı türleri arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Olay Kredi üzerinden aidatsız kartlar, mil veren kartlar, öğrenci kartları, puan veren kartlar ve ticari kartlar ile karşılaştırma yapmanız mümkündür. Başvuru yapmak istediğiniz kredi kartı türünü seçtikten sonra her bankanın kredi kartına göz atabilirsiniz. Sağ kısımda ‘Yıllık Ücret’ kısmında kredi kartlarının yıllık kullanım ücreti tutarını görebilirsiniz. Aynı zamanda kamu ve katılım bankalarına ait kredi kartlarını da görüntülemeniz mümkündür. Bir seçim yaptıktan sonra ‘Hemen Başvur’ butonuna tıklayabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Olay Kredi Kullanmanın Avantajları

Modern ve kullanışlı bir kredi karşılaştırma web sitesi olan Olay Kredi kullanıcıları için çeşitli avantajlar sağlar. Kredi karşılaştırma işlemini oldukça kolaylaştıran Olay Kredi platformu özel faiz oranları sayesinde kullanıcıların nakit ihtiyacını karşılayabilmesini sağlar. Bankaların Olay Kredi’ye özel olarak sunduğu faiz oranlarını öğrenebilmek için olaykredi.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Olay Kredi’nin bir diğer avantajı tamamen ücretsiz olmasıdır. Web sitesi üzerinde hiçbir ücret ödemeye gerek kalmadan kredi karşılaştırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda kredi kartı karşılaştırma yapabilir, farklı kredi kartı türlerini filtreleyebilirsiniz. Olay Kredi şu kredi türlerini karşılaştırmaya dahil edebilmenizi sağlar:

  • Konut kredisi
  • Taşıt kredisi
  • İhtiyaç kredisi
  • Kobi kredisi

Kolay kredi başvuru yapmanızı sağlayan Olay Kredi bankaların web sitelerinin detaylı menüleri arasında kaybolmadan işlemleri tamamlayabilmenizi sağlar. Reklam içermeyen Olay Kredi sade ve kullanışlı tasarımı sayesinde kredi karşılaştırma, mevduat karşılaştırma ve  kredi kartı başvuru işlemlerini kolaylıkla yapmanızı mümkün kılar. 10.000’den fazla kredi teklifini tek ekran üzerinden karşılaştırarak seçim yapabilirsiniz. 10.000’den daha fazla üyesine kullanışlı karşılaştırma araçları sunan Olay Kredi 28 farklı banka/kuruluş tarafından sunulan teklifleri  bir araya getirir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençler ''SU'' için buluştu
Sonraki Haber LÖSEV, Ramazan kampanyasına başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?