ANA SAYFA > SPOR > Okan Baydemir: İyi ki buradayım

Okan Baydemir: İyi ki buradayım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okan Baydemir: İyi ki buradayım

Karşıyaka'nın yeni transferlerinden 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu Okan Baydemir, açıklamalarda bulundu.

Okan, kaliteli bir takım olduklarını ve bunu sezon içinde sahaya yansıtacaklarını belirtti. "Karşıyaka'ya gelmemdeki en büyük sebeblerden bir tanesi kulübün bana karşı olan ilgisiydi" diyen Okan, "Teknik Direktörümüz Erman Günaçar ve Sportif Direktörümüz Atilla Güneş beni kadan çok kulüpte görmek istediklerini en sıcak şekilde hissettirdiler. Kulübü gelmeden önce çok sıkıntılı süreçlerden geçtim. Play-Off finali oynadığım Iğdır FK ile fesih sürecim sıkıntılı geçti. Yoksa Karşıyaka'ya daha erken gelecektim" dedi.

Tecrübeli futbolcu, "Temmuz 13'ünde ilk kampımızı İzmir'ye yaptık. Tesislerimizde kampımız kaynaşma ve birliktelik adına çok üst seviyede geçti. Bolu'da ise yoğun bir tempoda özverili bir şekilde çalıştık. Bolu kampında hocamızın tüm direktiflerini tam anlamıyla uygulamaya çalıştık. Takımdaki hava ve birliktelik çok üst seviyede. İyi ki buradayım. Ortamımız çok güzel. Hiç yabancılık çekmedim. Umarım bu arkadaşlık ve birliktelik sezon sonunan kadar böyle geçer. Çünkü hedefi şampiyonluk olan bizim gibi takımlarda bu birliktelik çok önemli bir unsur. Artık çalışmalarımıza İzmir'de devam edeceğiz. Lige çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çok iyi bir oyuncu grubu ve teknik ekibe sahibiz. Bunu sahaya yansıtacağımıza eminim. Göze hoş gelen keyifli ve bir futbol izlettireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Okan Baydemir, taraftarları da övüp, "Karşıyaka taraftarının büyüklüğünü tüm Türkiye'nin bildiği gibi bende çok iyi biliyorum. Şampiyonluk yolunda önemli bir etken olacaklarını çok iyi biliyorum. Lig çok uzun bir maraton her koşulda bize destek versinler. İyi günde kötü günde yanımıza olmalarını istiyoruz" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Ortaçgil'den Kültürpark'ta 50. yıl konseri
Sonraki Haber Başkan Selvitopu: Projelerimiz son hızla ilerliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?