ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmenler unutulmadı

Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmenler unutulmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmenler unutulmadı

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Karşıyaka’da Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu Atatürk Anıtına çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu.
Çelenk törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, AK Parti İlçe Başkanı Didem Keseli, CHP İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz gaziler, siyasi parti temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.  
Etkinlik Cihat Kora Anadolu Lisesi’nden 
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanmasına Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Kültür Merkezinde düzenlenen birtakım etkinlikler ile devam edildi. 
Cihat Kora Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı terör ve deprem şehidi öğretmenleri anma oyunu duygulu anlar yaşattı.
Burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programı düzenleyen Cihat Kora Anadolu Lisesi Müdürü Ersin Sağdıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu bir aday ve emekli öğretmen konuşma yaptı. 
Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, kamu kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.
Emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri, yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu tarafından ödülleri verildi. 
Duygulu anlar yaşandı
Konuşmalardan sonra İki aday öğretmenin yemin töreni ile devam eden program Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisi takip etti.
Cihat Kora Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oyun ile terör ve deprem şehidi öğretmenler canlandırıldı. Okul öğretmenlerinin oluşturduğu koro şarkı ve türküler seslendirdi.
Cihat Kora Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı terör ve deprem şehidi öğretmenler canlandırılırken duygulu anlar yaşandı. Oyun sırasında salondakilerden gözleri yaşaranlar dikkat çekti.
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LÖSEV et desteğine İzmir ile devam etti
Sonraki Haber Bostanlıspor Tenis Temel Eğitim Okulu açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?