ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğrencilere sıcak yemek destek noktaları 6’ya çıktı

Öğrencilere sıcak yemek destek noktaları 6’ya çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrencilere sıcak yemek destek noktaları 6’ya çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi öğrencilere sıcak yemek destek noktalarını 6’ya çıkardı. İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nin çevresinde de yemek dağıtımı başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in zorlu ekonomik süreçte üniversiteli gençlerin bütçesine destek olmak için uygulamaya koyduğu sıcak yemek hizmetinin kapsamı genişletildi. Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü  (İ.Y.T.E) ve Kâtip Çelebi Üniversitesi kampüslerinde başlayan sıcak yemek hizmetine dün İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi kampüsleri de eklendi. 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan toplam 5 bin kişilik sıcak yemek hizmetinden öğrenciler 17.00 ile 19.00 saatleri arasında faydalanabiliyor.

Çorba durakları da açıldı
DEÜ Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi Girişi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Durağı’nda ise hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında sıcak çorba hizmeti veriliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikili ve Foça’da altyapı yatırımları sürecek
Sonraki Haber Bucalı çiftçilerden kış sezonunun ilk hasadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?