ANA SAYFA > SPOR > Nefes kesen derbiyi Kaf Kaf kazandı

Nefes kesen derbiyi Kaf Kaf kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nefes kesen derbiyi Kaf Kaf kazandı

Nefeslerin kesildiği, son topa kadar heyecanın doruk noktaya ulaştığı filedeki derbiyi kazanan Karşıyaka oldu ve ezeli rakibi Göztepe'yi 3-0 yendi.

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu'nda ezeli rakipler Karşıyaka ile Göztepe Atatürk Voleybol Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Maç öncesi Göztepe taraftarlarının alkışladığı Karşıyakalı sporcular, kendilerine Göztepeli oyuncular tarafından verilen çiçekleri tribünlere çıkarak, Göztepeli küçük taraftarlara hediye ederek fair play örneği verdi.
Saha içindeki nefes kesen maçın ilk setini 29-27 alan Karşıyaka, Göztepe karşısında ikinci seti de 25-20 alarak avantaj yakaladı. 2-0 öne geçen Karşıyaka son sette Göztepe'nin inanılmaz direnciyle karşılaştı ve nefeslerin tutulduğu set de ilk setin benzeri oldu, 29-27'lik skor maçı Karşıyaka'ya getirdi: 3-0.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'daki Mardin Tanıtım Günleri'ne büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?