ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere’ye 4 km’lik bisiklet yolu

Narlıdere’ye 4 km’lik bisiklet yolu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere’ye 4 km’lik bisiklet yolu

Narlıdere Belediyesi, orman ve denizi bütünleştirecek “Yürüyüş ve Bisiklet Yolu” projesinde sona yaklaştı. 4 kilometrelik güzergahta asfaltlama çalışmaları bitti. Zemin üstü boyama, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarında sona gelindi. Başkan Ali Engin “Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüşü teşvik edeceğiz. Orman ile sahili birleştireceğiz” dedi.

Kent içinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, kenti boydan boya saracak Bisiklet ve Yaya Yolu Projesinde sona yaklaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile yürütülen asfalt ve beton çalışmalarının ardından, zemin üstü renklendirme işlemleri de tamamlandı. Aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağı ve güzergahın kullanıma hazır hale geleceği belirtildi.

Deniz ve ormanı birleştirecek olan proje Çamtepe ve Narlı Mahallelerini kapsayacak. Ali Onbaşı Deresi, Çelebi Sokak civarı, Malatyalılar Derneği önündeki meydan, Yukarı Köy ve Pazaryerini izleyecek güzergahta, toplamda 4 kilometrelik bisiklet ve yaya yolu yapılmış olacak. Çalışmalar kısa süre sonra tamamlanacak.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “4 kilometrelik güzergah, ilçemizin en merkezi noktalarından geçecek. Hem bisiklet sürmeyi hem de yürüyüşü teşvik edeceğiz. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Narlıderelilerin sokakta daha çok vakit geçirmesini ve ilçeye olan aidiyet duygusunun artmasını hedefliyoruz. Orman ile sahili bu proje ile birleştiriyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pandemiye rağmen hız kesmediler
Sonraki Haber Ay çekirdeğinin siyasetle ilgisi nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?