ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere'nin üretici kadınları iş başında

Narlıdere'nin üretici kadınları iş başında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere'nin üretici kadınları iş başında

Narlıdere Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi, Urla’daki kooperatiflerin topraksız tarım ile yetiştirdiği 175 kilogram çileği satın alarak, reçel yapımına başladı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kadın kooperatifimiz el emeği ile mevsiminde üretimler yapmaya devam ediyor" dedi.

Narlıdere Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi, doğa dostu üretim ile mevsimine uygun ürünleri satın alarak hem üreticiye katkı sağlıyor hem de ürünlerin işlenme aşamasında kadınlara kazanç kapısı oluyor. Urla'dan satın alınan 175 kilo çilek ile mevsiminde hem reçeller yapılıyor hem de kurutularak satışları gerçekleştiriliyor. Kadınların el emeği ile ürettikleri ürünleri satın almak isteyenlerin, Narlıdere Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi ile iletişime geçmesi yeterli oluyor.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Üretici Kadın Kooperatifimizmevsimine uygun çeşitli gıdalar ile hijyenik bir şekilde üretimgerçekleştiriyor. Satın aldığımız yerli ve doğal çileklerle reçel vekurutmalıklarını yapıyor, halkımız ile buluşturuyor. El emeğine değervermeyi sürdüreceğiz. Üretici kadınlarımızı kutluyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılçullu’nun liselileri üniversitelileri solladı
Sonraki Haber İZVAK Başkanı Erten: Gurur duyduk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?