ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere’de uyuşturucuya karşı kararlı mücadele

Narlıdere’de uyuşturucuya karşı kararlı mücadele

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere’de uyuşturucuya karşı kararlı mücadele

İç İşleri Bakanlığı ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından, çocukların ve gençlerimizin uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ projesi, Narlıdere’de de uygulamaya konuldu. Narlıdere Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen proje kapsamında, 300 kişiye el ilanı ve broşür dağıtıldı.

Park Orman Narlıdere Tesisleri içinde açılan stantta aileler, uyuşturucu kullanımı konusunda bilgilendirildi. Çocukların ve gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak durması konusunda en önemli görevin annelere düştüğü vurgulandı. Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı Ali Engin ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar da açılan standı ziyaret etti.

Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu “Gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu maddelerden uzak tutmak için en büyük görev ailelere ve özellikle annelere düşmektedir. Bu konuda yürütülen anlamlı çalışmaları destekliyoruz. Daha güzel, daha aydınlık yarınlar için birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan İduğ: Ekonomi ve istihdamın yükü sizlerin üzerinde
Sonraki Haber Dilek Gappi'den genç gazetecilere mesaj: Hedefe ve geleceğe bakın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?