ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere’de ''Benim Bahçem'' için tohumlar ekildi

Narlıdere’de ''Benim Bahçem'' için tohumlar ekildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere’de ''Benim Bahçem'' için tohumlar ekildi

“Evde Kal” günlerinde, çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmek için projeler üreten Narlıdere Belediyesi, Nar Çiçekleri Anaokulu öğrencilerine saksı ve meyve sebze tohumları dağıttı. Slow Food etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Benim Bahçem Farkındalık Etkinliği” hem çocukların hem de ailelerin yüzünü güldürdü.

Dünyanın en büyük gıda organizasyonu Slow Food’a geçtiğimiz aylarda üye olan Narlıdere Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar için bilgilendirici ve eğlendirici bir etkinliğe imza attı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katkıları ile önceki dönem Seferihisar’da kurulan Can Yücel Tohum Merkezi’nden takas yöntemi ile temin edilen sebze ve meyve tohumları, saksılarla birlikte Nar Çiçekleri Anaokulu öğrencilerine dağıtıldı. Dağıtım etkinliğinde Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ile Slow Food Narlıdere Kurucu Lideri Tuna Türksever de yer aldı. Bu zorlu süreçte hem çocukların hem de ailelerin yüzü güldü. Çocuklar, tohumları saksılara ekmeye başladı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, çocuklarımızı eğitici ve eğlendirici güzel bir etkinlik hazırladık. Dağıttığımız Ata Tohumları ile evlerinde patlıcan, mısır, bamya, çilek, lavanta ve biber yetiştiren çocuklarımızı şimdiden kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Biz Varız kampanyasında 85 bin gıda kolisi dağıtıldı
Sonraki Haber Sıcak ekmek, sıcak dokunuş

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?