ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere vites yükseltecek

Narlıdere vites yükseltecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere vites yükseltecek

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 11 mahalle muhtarıyla buluştu. Pandemi sürecinde aksayan işleri hızlandıracaklarını ve mahallelerdeki eksikleri kısa sürede tamamlayacaklarını söyleyen Başkan Engin “Normalleşme sürecinde biz de vites yükselteceğiz” dedi.

Belediye Binası’nda gerçekleşen buluşmaya katılan muhtarlar, mahallelerinde yapılması gerekenler hakkında öneri ve taleplerini dile getirdi. Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ali Engin, normalleşme adımlarıyla birlikte tüm eksikleri tamamlamak için çaba sarfedeceklerini söyledi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde de yatırımlarımızı durdurmadık, hizmetlerimizi aksatmadık. Şimdi vites yükseltme zamanı. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda, onlarla dayanışma içinde tüm eksikleri gidermek için özveri ile çalışacağız” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC: Savunma'nın Yanındayız
Sonraki Haber Nükhet Duru konserini 1000 kişi izleyebilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?