ANA SAYFA > ÇEVRE > Narlıdere sahilinde deniz temizliği yapıldı

Narlıdere sahilinde deniz temizliği yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere sahilinde deniz temizliği yapıldı

Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali kapsamında, Sahilevleri’nde deniz ve kıyı temizliği yapıldı. TURMEPA bünyesindeki gönüllü dalgıçlar Balıkçı Barınağı’ndan denize daldı. Başkan Ali Engin ve çevre gönüllüleri de kıyı alanda çevre temizliği yaptı. Başkan Ali Engin “Denizlerimizin ve çevremizin temiz kalması için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali’nin ikinci gününde Sahilevleri’nde deniz ve kıyı temizliği yapıldı. Narlıdere Belediyesi ve TURMEPA önderliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Ali Engin’in yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Etkinlik boyunca, gönüllü dalgıçlar deniz içinde temizlik çalışması yürütürken, Başkan Engin ve çevre gönüllüleri de kıyı alanda çevre temizliği yaptı.
 
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Denizlerimizin ve çevremizin temiz kalması için mücadeleye devam edeceğiz. Bu bir farkındalık festivali. Bizler deniz ve çevre temizliğine dikkat çekerek, bu sorun için bir ses olmaya gayret ediyoruz. Amacımız daha güzel ve temiz bir dünyada yaşamak. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Narlıdere Deniz Festivali kapsamında yarın (Cumartesi) saat 12.00’de, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları için start verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Fuarı’nda uluslararası ticaret hızlı başladı
Sonraki Haber Çandarlı’da bin 300 aile susuzlukla karşı karşıya

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?