ANA SAYFA > GÜNDEM > Nami Aslanoğlu güven tazeledi

Nami Aslanoğlu güven tazeledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nami Aslanoğlu güven tazeledi

Merkezi Karşıyaka'da olan İzmir Amasyalılar ve Amasyalı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin seçimli olağan genel kurul toplantısı hafta sonu Karşıyaka'da dernek binasında gerçekleştirildi.

Dernek başkanı, Karşıyaka Belediyrsi Belediye Meclisi eski üyelerinden Nami Aslanoğlu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine; Koca Sadık Ayan, Yetiş Ferahlıoğlu, Gülay Zeytünlü, Hüseyin Gayretli, Özge Kılıçarslan ve Hakime Akçay Aykut isimleri seçildi. Denetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: Gülsevim Kılıçarslan, Erdoğan Kiraz ve Saffet Yahşi
Genel kurul sonunda dernek üyelerine teşekkür eden Amasyalılar ve Amasyalı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Nami Aslanoğlu, kendisine ikinci kez güvenoyu verilmesinden çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyledi. İzmir’de 35 bin Amasyalı hemşehresinin yaşadığını hatırlatan Başkan Aslanoğlu şöyle konuştu:
“Şehzadeler şehri Amasya’nın güzel insanları ve Amasya'yı seven güzel dostlarımız sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti. İzmir’de yaşayan yaklaşık 35 bin Amasyalı hemşehrimiz var. Bizlerin felsefesi ben değil, biz olarak birlikte çalışmak. Beni İzmir'de yaşayan Amasyalı hemşehrilerimiz ikinci defa dernek başkanlığı görevine seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Benim ve sizlerin amacı ortak birlikte Amasya’mıza ve burada yaşayan Amasyalı hemşehrilerimize destek vermek. Bütün hemşehrilerime bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Ben değil biz varız.”
 İzmir Amasyalılar ve Amasyalı Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yedek yönetim kurulu üyelikleri şu isimlerden oluştu: Birol Özmaden, Hüseyin Şeker, Ahmet Ergül, Emrullah Aktaş, Mustafa Köse, Muharrem Şahinci. Denetim kurulu yedik üyeliklerine de; Uğur Şenol Özmaden, Okan Akgül ve Soner Kılınç seçildi.
Haber ve fotoğraf: Doğan Propol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SevMedya ödülleri sahiplerini buldu
Sonraki Haber Bergama Belediyesi'nin kapıları sanata açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?