ANA SAYFA > SPOR > Nalbantoğlu: O stadı mutlaka yapacağız

Nalbantoğlu: O stadı mutlaka yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nalbantoğlu: O stadı mutlaka yapacağız

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu Karşıyaka Stadı için "O stadı mutlaka yapacağız" dedi.

Bakan Kasapoğlu’nun Karşıyaka Stadı için “engelleniyoruz’ sözlerine de değinen Nalbantoğlu; “ Yine umutsuzca karşıyı karıştırmaya çalışıyorlar. Bu çarşı karışmaz. Sonuç alamazlar. Bunu geçmişteki Sayın Bakanlar, Binali Yıldırım ve Veysel Eroğlu da denedi. Şimdi, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu da Karşıyaka Çarşısı’nı karıştırayım demiş. Karşıyakalılar da Karşıyaka Spor taraftarı da şimdiye kadarki asıl gayelerini gördü. Yine prim vermez. Yarattıkları krizlerden beslenmeye çalışıyorlar. Ama, işe yaramayacak. O stadı mutlaka yapacağız.” diye konuştu.
 
İzmir, o pazarlığa oturmaz…
Gerçekte; merkezi idarenin İzmirlileri cezalandırma yöntemi ile pazarlık koltuğuna oturtma çabası olduğunu vurgulayan CHP’li Nalbantoğlu; açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “ Bu;  sadece Karşıyaka Stadı için yapılmadı. Son olarak, Buca Metrosu için de yaptılar, yapıyorlar. İzmir’de CHP’li belediyeler hep kendi göbeğini kendi kesti. Böyleyken de inanılmaz işler yaptı. İzmirliler de o zorla oturtmak istedikleri pazarlık koltuğuna 21 yıldır oturmadı, oturmayacak.  İzmir, sandığa her gittiğinde CHP dedi. Bu yerleşik tutum ve tercihi tersine çevirmek için boşa kürek çekiyorlar.”
 
Nalbantoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “ Karşıyaka Stadı’nın yapılmasında ayak direyen kendileri. Çünkü; bakanlığın söz verdiği uygulama projesi halen teslim edilmedi. Büyükşehir Belediyesi’nin ihaleye çıkabilmesi, işi başlatabilmesi için  bakanlığın avan projeyi hazırlattığı müellif mimarın muvafakat vermesi gerekiyor. Ama, bunu da yapmıyorlar. Önünü arkasını siyasi malzemeye dönüştürmeye çalıştıkları bir yılan hikâyesi yaşanıyor. Taraftarın, İzmir ve Karşıyakalıların dört gözle beklediği bir proje sayelerinde arap saçı.  Bu çarşıyı, daha önce de karıştırmaya çalıştılar. Sayın Bakanlar,  Binali Yıldırım, Veysel Eroğlu da denedi. Şimdi de Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu deniyor. Oysa kendisinin sorumluluk alanı. Keşke daha önce konuya duyarlılık gösterseydi de bu kriz çözülseydi. Karşıyaka halkı,  sahnelenenle gerçeği ayırt eder. ‘İzmir’i cezalandırıyorlar’ dediğimizde alınmış gibi davranıp inkâr ediyorlar ama yaptıkları bizzat bu. Ayrıca, son yapılan araştırmalara göre; İzmir halkının yüzde 70’i de aynısını düşünüyor.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Başkan Sandal: Rant değil, halk kazanacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da çifte festival

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?