ANA SAYFA > İZMİR > Mutluluk Atölyesi ile eğlenerek öğrenecekler

Mutluluk Atölyesi ile eğlenerek öğrenecekler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutluluk Atölyesi ile eğlenerek öğrenecekler

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından 4-14 yaş arasındaki çocuklar için ’Oynarken İngilizce Öğreniyorum’ konsepti ile hazırladığı “Mutluluk Atölyesi” projesi 10 Temmuz’da başlıyor. Aıesec programı ile İzmir’e gelen 63 öğrencinin tiyatro, müzik, resim, el becerileri alanlarında gerçekleştirecekleri drama atölyelerine katılacak olan çocukların eğitimi 4 hafta sürecek.

Bornova Belediyesi Çocuk kulübü miniklerin yaz tatillerini faydalı bir şekilde değerlendimesi amacıyla yeni bir proje başlatıyor. ’Oynarken İngilizce Öğreniyorum’ başlığı ile hazırlanan “Mutluluk Atölyesi” projesi ile ilçede yaşayan 4 - 14 yaş arası çocuklar birbirinden farklı aktivitelerle eğlenirken, ingilizcelerini de ilerletebilecek.

Üç farklı bölgede aynı anda

Aıesec ile İzmir’e gelen 18-25 yaş arasındaki 63 yabancı öğrencinin katılımıyla yapılacak olan proje kapsamında tiyatro, müzik, resim, el becerileri alanlarında drama atölyeleri kurulacak. Atölyeler Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi, Atatürk Mahallesi Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi ve Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezi olmak üzere Bornova’nın üç farklı bölgesinde aynı anda hizmete başlayacak.

400 öğrenci yararlanacak

Her yaş aralığından 400 öğrencinin yararlanacağı eğitimler haftada 4 gün olmak üzere 4 hafta sürecek. 70 dakika olarak planlanlanan dersler için çocuklar yaş aralıklarına göre 4 farklı gruba ayrılacak. 2 Ağustos tarihinde tamamlanacak atölyelerde  Aıesec ile İzmir’e gelen Kanada, Fransa,Sırbistan, Çin, Pakistan, Cezayir, Singapur,  Rusya, Endonezya, Tunus, Romanya, Kırgızistan, Mısır, Azerbaycan, İspanya, Ukrayna,Arnavutluk, Fas, Ürdün ve İtalya’dan gelen gençler görev alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açık Hava Yaz Sinemaları'nda 4 film perdede...
Sonraki Haber Cumhuriyet çocuklarına anlamlı destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?