ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda muhteşem gösteri...

Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda muhteşem gösteri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda muhteşem gösteri...

Karşıyaka'nın köklü eğitim kurumlarından Mustafa Reşit Paşa İlkokulu'nda öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Eğemenlik Çocuk Bayramı gösterileri muhteşem geçti.

Mustafa Reşit Paşa İlkokulu okul bahçesinde birinci sınıfların hazırladığı gösteri ve halk oyunlarının çeşitli yöre dansları veliler tarafından ilgiyle izlendi. 
Saygı duruşunda bulunulmasını takiben İstiklal Marşının hep bir ağızdan söylenmesinin ardından günün anlamını anlatan şiir ve konuşmalardan sonra 1. sınıfların gösterileri adeta nefesleri kesti.  
Halk Oyunları Usta Öğreticisi Cengiz Gündoğan'ın hazırladığı öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı. 
Öğrenci velileri ve gösterileri izleyenler, Mustafa Reşit Paşa Okul Müdürü Ertan Beder ile öğrencileri gösterilere hazırlayan Dans Oyunları Eğitmeni Cengiz Gündoğan'ı kutladılar.
Mustafa Reşit Paşa Okulunun başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çeken Müdürü Ertan Beder "Kültürün gerçek anlamda yansıması olan halk oyunlarını öğrencilerimizle buluşturan Cengiz öğretmenimize huzurlarınızda teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 8 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kendi göbeğini kendi kesecek
Sonraki Haber Denizspor 3. Grupta ilk yarının lideri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?