ANA SAYFA > EĞİTİM > Mustafa Reşit Paşa İlkokulu yenilendi…

Mustafa Reşit Paşa İlkokulu yenilendi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Reşit Paşa İlkokulu yenilendi…

Karşıyaka’nın en popüler bilim yuvalarından birisi olan Bostanlı’daki Mustafa Reşit Paşa İlkokulu’na ara tatilde yenilendi. Tuvaletleri yapıldı, çatısı tamamen değiştirildi.

1925 Yılında Bostanlı Okulu olarak eğitim faaliyetine başlayan, çeşitli ilavelerden sonra 1963 yılında binanın ikinci katı çıkılmış ve beş derslik daha kazanılmış, okulun adı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu olarak değiştirilip, ikili öğretime geçilmişti. Adını Tanzimat fermanını hazırlayan Mustafa Reşit Paşa´dan alan Bostanlı’daki okul bugün 23 dersliğe sahip. Mevcudu651 olan okulda 38 öğretmen görev yapıyor ve müdürü de Ertan Beder.
Ara tatilde Karşıyaka’nın en sağlam çatısının yapıldığı okulda öğrenci ve öğretmen tuvaletleri de bugün tamamen bitirildi ve genel bir temizlik yapıldı.
Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Müdürü Ertan Beder, ellerinden geldiğince daha iyi hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacaklarını ifade ederek, destek olanlara teşekkür etti.   
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber EGEMAKGÖÇ'ten coşkulu buluşma
Sonraki Haber İnsanın sokağa çıkacak yüzü olmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?