ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Aşan'ı isteyen isteyene...

Mustafa Aşan'ı isteyen isteyene...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Aşan'ı isteyen isteyene...

Karşıyaka'nın kadrosunda, altyapıdan yetişmeyen tek oyuncu olan kaptan Mustafa Aşan için Azerbaycan ve Katar takımlarının yanı sıra 2.Lig ekiplerinin de transfer için nabız yokladığı bildirildi.

Yeşil-kırmızılı kulüpte uzun yıllardır görev yapan ve taraftarların çok sevdiği Mustafa Aşan'ın önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek kulüp başkanı Turgay Büyükkarcı ile görüşme yapacağı bildirildi.

Diyarbakır'da ailesinin yanında olan Mustafa Aşan'ın önceliğinin takım kaptanlığını yaptığı Karşıyaka olduğu, başkan Büyükkarcı ile masaya oturmadan kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyeceği öğrenildi.

Yeşil-kırmızılı kulüpte 2016'dan beri kesintisiz forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Karşıyaka formasıyla toplam 161 maça çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Beko: Uyan ey halkım! İzmir’i de parsel parsel satıyorlar
Sonraki Haber Bizimkiler'in Cemil'i Sayıner hastaneye kaldırıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?