ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Müjdat Gezen'in Karşıyaka'daki oyunu ıspanak yüzünden iptal

Müjdat Gezen'in Karşıyaka'daki oyunu ıspanak yüzünden iptal

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müjdat Gezen'in Karşıyaka'daki oyunu ıspanak yüzünden iptal

Tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencilerinin İzmir ve İstanbul'da, gazeteci Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal kitabının oyununu sahneye koyacakları tiyatro iptal oldu.

İptal haberini sosyal medyadan duyuran Uğur Dündar, tüm etkinliklerin ıspanak zehirlenmesinden dolayı iptal edildiğini açıkladı. Dündar, önemli rollerden bir oyuncunun ıspanaktan kliniğe kaldırılmasından dolayı söz konusu etkinliklerin iptal edildiğini aktardı.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından, "FLAŞ! Usta tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencileri,yarın İzmir-Karşıyaka'da,7-8 Kasım'da da İstanbul'da, değerli kardeşim Yılmaz Özdil'in muhteşem M.Kemal eserinin galalarını yapacaklardı. Ancak önemli rollerden birinin oyuncusu ıspanaktan kliniğe kaldırılınca hepsi iptal oldu!.." diye yazdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’un ikizleri Masa tenisinde şampiyon oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Phoenix Brussels karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?