ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Muhteşem İkili oyunu Bostanlı Suat Taşer'de

Muhteşem İkili oyunu Bostanlı Suat Taşer'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhteşem İkili oyunu Bostanlı Suat Taşer'de

Yeşilcam’ın ünlü yıldızlarından Ediz Hun ve Selma Güneri yıllar sonra ilk kez tiyatro sahnesinde bir araya geliyor. Sinema dünyasında beraber birçok filmde yer alan ünlü yıldızlar bu sefer “Muhteşem İkili” adlı romantik komedi oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor.

Oyun bu akşam saat 20:30'da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda sahnelecek. Oyunun kadrosunda birbirinden değerli isimler yer alıyor. Oyunu yöneten Atilla Şendil, yönetmen yardımcıları; Ozan Dağara- Pelin Turancı, dekor; Şirin Dağtekin, Işık Yüksel Aymaz, oyuncular Ediz Hun, Selma Güneri, Savaş Özdural, Ilgın Angın ve Fatih Özacun bulunuyor. İkili ilişkileri anlatan oyunun konusu; Yılların değiştiremediği tek şey belki de Aşk’tır!... Engin ve Meltem bir zamanların en ünlü Yeşilçam, kabare ve televizyon oyuncularındandır. Sahne birliktelikleri evlilikle sonuçlanmış fakat bir süre sonra hem oyuncu hem evlilik ilişkileri bitmiştir. Aradan geçen 10 yılın ardından birbirlerinin isimlerine bile tahammül edemeyecek noktaya gelmişlerdir. İkisiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdüren Engin’in yeğeni Savaş’a çalıştığı televizyon kanalından eski meşhur oyuncuları bir araya getirmekle ilgili bir program verildiğinde süreç başlar. Acaba Savaş birbirine dayanamayan bu ikiliyi bir araya getirmeyi başarabilecek mi?

Oyunda depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve herkesi derinden etkileyen depremin yaraları devam ediyor. Baştan beri desteklerini hiç durdurmayan Tiyatro Ak’la Kara şimdi de elini çocuklara uzatıyor. Tiyatro, “Oyuncaklar Çocuklara, Siz Koltuklara, Biz Sahneye…” kampanyasıyla Mart ayı boyunca seyircilerin oyuna gelirken yanında getirdiği oyuncakları toplayarak depremzede çocuklara ulaştıracak. Çocuklara destek vermek isteyen izleyiciler yazmak isterlerse notlarıyla birlikte getirdikleri oyuncakları oturdukları koltuklara bırakabilir. Tiyatro Ak’la Kara yöneticileri “Deprem herkes gibi bizi de çok etkiledi ama en çok da çocukları, şimdi onların yüzünü güldürme,yaralarını onarma zamanı. Bunun için elimizden ne gelirse yapacağız ve gelecek güzel günleri birlikte karşılayacağız. Yeter ki onlar üzülmesin. “ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İYİ Parti İzmir seçim çalışmalarını sürdürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da bina ve sitelerde yeşil dönüşüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?