ANA SAYFA > EĞİTİM > Muhtarlar için Aile Okulu kursu

Muhtarlar için Aile Okulu kursu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtarlar için Aile Okulu kursu

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muhtarlar için Aile Okulu Kursu yapıldı.

Adnan Menderes Anadolu Lisesi’ndeki kursta, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz' açılış konuşması yaptı. Korkmaz, bu tip kursların çok verimli olduğunu, Karşıyaka Muhtarlıkları ile Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi'nin iş birliğinin en iyi şekilde devam edeceğini, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi'nin her bireye yararı olabileceğini belirtti.
Müdür Suat Korkmaz'ın konuşmasının ardından öğretmen Burçin Şenkaya ders verdi. 
Karşıyaka Muhtarlar Derneği, emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarından Nuray Emekçi'ye teşekkür etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Gürçeşme’de yatırımları inceledi
Sonraki Haber Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden temizlik için güç birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?