ANA SAYFA > İZMİR > Mucize bebeklerin adı Bayraklı'da yaşayacak

Mucize bebeklerin adı Bayraklı'da yaşayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mucize bebeklerin adı Bayraklı'da yaşayacak

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, depremde enkaz altından saatler sonra kurtarılan Ayda ve Elif bebeğin isimlerinin yeni açılacak kreşlere verilmesi talimatını verdi. Başkan Sandal, "Umudumuz yeşersin, çocuklarımız cumhuriyet ışığıyla büyüsün diye, yeni açacağımız kreşlere, enkazdan günler sonra kurtarılan yavrularımızın adını veriyoruz" dedi.

30 Ekim’de yaşanan İzmir depreminin hemen ardından kurulan kriz merkeziyle depremzedelerin yanında olan, çadırlarda ve konteyner kentte vatandaşların gıdadan hijyene, mutfak araç gereçlerinden fırın, buzdolabı, çamaşır makinesine her türlü ihtiyacına yanıt veren Başkan Sandal, bu kez de depremin simgeleri haline gelen Ayda ve Elif bebeğin isimlerini Bayraklı'da yaşatmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda depremden 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı enkazından kurtarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin ile Doğanlar Apartmanı enkazından 65'inci saatte yaralı olarak kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in isimleri Bayraklı'da yeni açılacak kreşlere verilecek.

İzmir Depremi’nin simgeleri haline gelen bebeklerin yeniden sağlıklarına kavuşarak, en iyi şartlarda yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımız cumhuriyet ışığında büyüsün, başarılı bireyler olsun istiyoruz. Her çocuğumuzun sağlığı, eğitimi ve geleceği için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Bu nedenle kreşlerimizin birinin adını Ayda Bebek, bir diğerinin adını da Elif Bebek koyuyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Evren Laçin: Seyyarsız Paket eksik kalır
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nin kariyer sitesine yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?