ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Mücevherde Zümrüt Tasarımların Güzelliği

Mücevherde Zümrüt Tasarımların Güzelliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mücevherde Zümrüt Tasarımların Güzelliği

Zümrüt göz alıcı yeşil rengiyle kadınların en eski zamanlardan beri en çok tercih ettikleri değerli taşlar içerisindedir.

Zümrüt göz alıcı yeşil rengiyle kadınların en eski zamanlardan beri en çok tercih ettikleri değerli taşlar içerisindedir. Parlak renkleri ile gerek kolye gerekse de yüzüklerde kullanılması tercih edilen en kıymetli taşlar içerisindedir. Zümrüt tasarımların en çok pırlanta ile birlikte kullanımını görmek mümkündür.

Yüzüklerde ve kolyelerde farklı büyüklüklerde zümrüt taş kullanımı ışıltılı ve ihtişamlı bir hava yaratacaktır. Farklı karat değerlerinde olan pırlantaların üzerinde el işçiliği ile yapılmış mücevher tasarımlar son derece zarif duracaktır. Su damlası şeklinde daha küçük boyutlarda olabildiği gibi yuvarlak ya da dikdörtgen şekilde tasarlanmış zümrüt tasarımları da görmek mümkündür.

Her Zevke Uyan Zümrüt Tasarımlar

Zümrüt tasarımları, her kadın severek takacaktır. Klasik ya da modern çizgilerde her türlü tasarımda zümrüt kullanımı yaygındır. Lizay Pırlanta, mücevherde yaratıcı çizgilerde olan tasarımları ile tercih edilen mücevher mağazaları içerisindedir. Mağazanın farklı karat değerlerinde olan mücevherleri, herkesin alabileceği farklı seçenekler sunacaktır. Zümrüt tasarımlarda özgün ve göz alıcı model içerikleri ile https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-zumrut-kolye önerilen siteler içerisindedir.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tektaş Fiyatları Pahalı mı?
Sonraki Haber Diadermine Ayrıcalıkları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?