ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Mor ve Ötesi’nden senfonik performans

Mor ve Ötesi’nden senfonik performans

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mor ve Ötesi’nden senfonik performans

Türkiye’nin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 60 kişilik orkestra ile birlikte konser verdi.

Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası'nın eşlik ettiği konser, İzmir seyircisinden tam not aldı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konser, Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin’in espriyle daha da eğlenceli bir hal aldı.

Konser sonrasında konuşan Harun Tekin, “Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. İzmir’in dinleyicisi süper; biletlerimiz dört dakikada bitmiş. Herkese çok teşekkür ediyoruz. İzmir harikaydı, konser ve dinleyici harikaydı” dedi. Şef Orçun Orçunsel ise “Bizim için böyle akustik bir salonda çalmak büyük bir keyif oldu” ifadelerini kullandı. Şarkılar için hazırlanan video klipler de konser sırasında dinleyicilere görsel bir ziyafet yaşattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli Başkanlar Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Sonraki Haber İzmir Avrupa bisiklet rotasına dahil edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?