ANA SAYFA > GÜNDEM > Monaco Başbakanı Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret etti

Monaco Başbakanı Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Monaco Başbakanı Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret etti

Pınar Karşıyakamızın Monaco ile oynayacağı maç için kentimize gelen Monaco Başbakanı Serge Telle’yi ağırladık. Dostluk, barış ve kardeşlik duygularımızı paylaştık.

Pınar Karşıyaka-Monaco basketbol maçı için Karşıyaka'ya gelen ve bu akşam oynanacak karşılaşmayı izleyecek olan Monaco Prensliği Başbakanı Serge Telle ve beraberindeki heyet bu akşam saatlerinde Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eşi ve başkan yardımcıları Murat Özel, Ali Hıdır Köseoğlu, meclis üyeleri, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerin hazır bulunduğu ziyaret sırasında Karşıyaka ile ilgili bilgi verdi.
Akpınar, Monaco Başbakanı Serge Telle’yi en iyi şekilde ağırladıklarını ve kendisiyle dostluk, barış ve kardeşlik duygularımızı paylaştıklarını ifade etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar günün anısına Monaco Başbakanı Serge Telle'ye Karşıyaka'nın simgesi olan anıtın minyatürünü hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı voleybolcular doğum günü kutladı
Sonraki Haber Ertem Özen vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?