ANA SAYFA > İZMİR > Mobilyacılar hızla yükseliyor

Mobilyacılar hızla yükseliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mobilyacılar hızla yükseliyor

Karabağlar Belediyesi’nin İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası (İZMOD) işbirliğiyle yaşama geçireceği Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi inşaatı hızla yükseliyor.

Koronavirüs salgınına rağmen çalışmaların devam ettiği merkez, tamamlandığında örnek bir tesis olacak. İzmir Kalkınma Ajansı’nın da (İZKA) destek verdiği merkez, salgından sonra yeniden hareketlenecek mobilya sektörünün nitelikli eleman ihtiyacının karşılayacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Aydın Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden tesisteki çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Merkezin zamanında tamamlanmasının önemini vurgulayan Başkan Selvitopu, salgın geçtikten sonra bu tesisin çok önemli bir işlev üstleneceğini söyledi.

Karabağlar’ın “mobilyanın beyni ve kalbi” olduğuna dikkat çeken Başkan Selvitopu, “İlçemizde böylesine önemli bir sektör varken, yerel yönetim olarak buna ilgisiz kalamazdık. O nedenle odamızla birlikte gerekli adımları attık. Temel amacımız esnafımızın ekmeğini büyütmek. Bu merkezimizin de sektöre önemli katkılar sunacağını biliyoruz. Umarım bu salgın günleri bir an önce biter ve mobilyacı esnafımız eski günlerine döner” dedi.

Yaklaşık bin 800 metrekare alan üzerinde yapılan 3 katlı merkezde, 120 kişilik çok amaçlı salon, 15’er kişilik 4 eğitim odası, atölyeler, idari ofisler, kafeterya ve otopark bulunacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversiteye hazırlanan öğrenciye kendi bilgisayarını verdi
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden esnaf ve banka çalışanlarına siperlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?