ANA SAYFA > SPOR > Miray’dan 2 şampiyonluk daha…

Miray’dan 2 şampiyonluk daha…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Miray’dan 2 şampiyonluk daha…

18 yaş Türkiye Kış Kupası Tenis Turnuvasında İZTİK’in Karşıyakalı sporcusu Miray Müge Kesal Adana’da da 2 şampiyonluk kazandı.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü bünyesinde  düzenlenen 18 yaş Türkiye Kış Kupası Turnuvasında İzmir'den İzmir Tenis İhtisas Kulübü’nün (İZTİK) Karşıyakalı oyuncusu Miray Müge Kesal ev sahibi kulübün oyuncusu Öykü Şahbaz ile finalde karşılaştı. İlk seti 6-4 kazanan Miray Müge Kesal rakibi Öykü Şahbaz a karşı ikinci sette 6-3 kaybetmesine rağmen, 3. Sette 6-2 gibi bir skorla final maçının galibi oldu. 
Aynı turnuvada çift bayanlar final mücadelesinde Miray Müge Kesal takım arkadaşı Mersin Tenis İhtisas Kulübü oyuncusu Aleyna Özer ile birlikte rakipleri Mersin Bölgesi oyuncuları olan Mersin Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü oyuncusu Nil Delice ve Ferdi olarak katılan Aslı Burçak Tezcan ile karşılaştılar. Müsabakayı 6-3 ve 6 -1 lik skorlarla 2-0 kazanan Miray ve Aleyna çifti 18 yaş Türkiye Kış Kupası çift bayanlar birincisi oldu. Miray Müge Kesal, 2 turnuvada 18 maç üst üste,  çiftler ve tekler maçlarında hiç yenilgi yüzü görmemiş oldu.
Kupa mücadelesinde tek erkeklerde Ankara'dan TopSpin Kulübü oyuncusu Deniz Okyay finalde,  Adana Atlı Spor Kulübü oyuncusu Mert Aytekin ile karşılaştı. Mücadeleyi Deniz Okyay 6-1 ve 6-2 lik skorlarla 2-0 kazanarak kupaya uzandı.
Çift erkeklerde final mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne olurken Alper Okay Meryumoğlu ve Deniz Okyay çifti, rakipleri Mert Aytekin ve Ege Avcı'yı 6-4, 2-6 veTie break setinde 10-8 yenerek birincilik kupasını kazandılar.
Ödüller, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Tenis Federasyonu Direktörü Nicolas Kelaidis tarafından sporculara verildi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZTAŞIT Kiraz’da başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Şanlıurfa'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?