ANA SAYFA > SPOR > Miray Müge Kesal Ağrı’da 3. oldu

Miray Müge Kesal Ağrı’da 3. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Miray Müge Kesal Ağrı’da 3. oldu

Kortlardaki üstün performansıyla İzmir tenisinde başarı merdivenlerini teker teker tırmanan ve milli formaya göz kırpan Karşıyakalı tenisçi Miray Müge Kesal, bu kez de Ağrı’da başarılı oldu ve İzmir’e madalya ile döndü.

Ağrı Dağı’nın tanıtılması ve tenisin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen Ağrı Dağı Tenis Turnuvası’nda İzmir’i tek başına temsil eden Karşıyakalı genç tenisci Miray Müge Kesal başarılı maçlar sonunda kadınlarda üçüncü olarak kürsüdeki yerini aldı.
Ağrı Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı Belediyesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Türkiye Tenis Federasyonu ve Serhat Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla düzenlenen ve 93’ü erkek 44’ü kadın olmak üzere 23 ilden 137 kişinin katıldığı Ağrı Dağı Tenis Turnuvası düzenlenen final maçının ardından sona erdi. 
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde bulunan tenis kortlarında oynanan final maçının ardından kadınlardan Aleyna Özer, erkeklerden ise Mert Aytekin birinci oldu.  Yarı finalde rakibine şansız bir şekilde yenilen Karşıyakalı genç yetenek Miray Müge Kesal 3.lük maçına çıktı ve rakibini geçerek kürsüye ulaştı. Tek başına temsil ettiği İzmir’e ve Karşıyaka’ya madalya getirdi. 
Milli Takıma göz kırpan başarılı tenisçi, şampiyonluğu kaçırdığına üzüldüğünü, Ağrı’da 137 tenisçi arasında tek İzmirli olarak yarışıp madalya kazanmasına da sevindiğini ifade etti.  
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkanın torunu Bostanlıspor’da…
Sonraki Haber Zeynep Aslan davasında karar çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?