ANA SAYFA > SPOR > Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik cimnastikçiler Karşıyaka’da yarışacak

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Ritmik Cimnastik Cimnast Lig 1. ve 2. Lig Yarışmaları ile Küçükler Federasyon Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak. 26 - 27 Mayıs tarihleri arasında, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda gerçekleşecek müsabakalarda, minik cimnastikçiler yeteneklerini sergileyecek.

Minikler ve Küçükler kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışlara 21 kulüp, 128 sporcu katılacak. Yarışların resmi başlama töreni 26 Mayıs Cumartesi günü, 14.40’ta 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Futbol ve basketbol dışında, sporun her branşına destek vermeyi kendimize ilke edindik. Küçük sporcularımızın cimnastik yarışlarına ev sahipliği yapmaktan da mutluluk duyuyoruz” dedi. Federasyon yetkilileri de ‘Tüm cimnastik tutkunlarını bu görsel şöleni izlemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Voleybolda yıldız kızlar play off'a iyi başladı...
Sonraki Haber Sırada 3 tecrübeli gurbetçi var....

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?