ANA SAYFA > GÜNDEM > Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Rota-Kıyı Bisiklet Gezisi

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Rota-Kıyı Bisiklet Gezisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nden Rota-Kıyı Bisiklet Gezisi

Mimarlık Haftası kapsamında düzenlenen “Rota-Kıyı” bisiklet gezisi, İzmir kıyılarında uygulanmış açık alan projeleri, mimarları tarafından gezdirilerek anlatıldı.

Pandemi dolayısıyla birçok etkinliğini dijitale taşıyan Mimarlar Odası İzmir Şubesi, açık alanda gerçekleştirilen farklı bir etkinlikle mimarları bir araya getirdi. Tramvay İzmir Karantina Durağından hareket eden bir grup bisikletli mimar, İzmir’deki açık alanda yapılan 8 farlı mimari projeyi gezdi. Her eserin mimarı yaptığı proje hakkında bilgilendirme yaptı. Mimar Engin Yavuz koordinatörlüğünde yürütülen gezinin rotası Tramvay Karantina Durağı Örtüleri ile başladı. Daha sonra Konak Saçakları (İkiartıbir Mimarlık), Tırtıl, İzmir Mimarlık Merkezi, Bayraklı Sahili ve Yaya Köprüsü ( Not Mimarlık), Alaybey Bahçe, Bostanlı Yaya Köprüsü ve Gün Batımı Terası, (Studio Evren Başbuğ) Pavillion By The Sea’de son buldu. Katılımcılar rota üzerinde farklı noktalarda geziye dahil olabildi. Her projenin mimarı kendi eserinin başında meslektaşları ve mimarlık öğrencilerine bilgi verdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Arda’dan Azerbaycan’a dayanışma mektubu
Sonraki Haber Bornova'da yatırımlara 90 milyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?