ANA SAYFA > GÜNDEM > Milletvekili Sürekli’den partisine destek mesajı

Milletvekili Sürekli’den partisine destek mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Milletvekili Sürekli’den partisine destek mesajı

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday listesinde yer almayan İzmir 2. Bölge AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabında partisine teşekkür ve destek mesajı yayımladı.

Sürekli’nin sosyal medya hesabında paylaştığı veda gibi destek mesajı şöyle;

Değerli hemşerilerimiz, kıymetli teşkilat mensuplarımız;
Kuruluşundan bugüne dek her kademesinde onurla ve gururla görev aldığım, Kurucu Teşkilat Başkanı olarak başladığım 25. ve 26. Dönem Milletvekilliği, MDK Üyeliği yaptığım partime ve siz çok kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.
Sırasıyla Kurucu teşkilat başkanlığım döneminde, Büyükşehir Meclis Üyeliğimde, Karşıyaka İlçe Başkanlığımda, Milletvekili Adaylığı temayülümde, Milletvekilliğimde desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarımızla omuz omuza mücadele etmekten onur duydum.
Ülkemizin bu zor günlerinde reisimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gerçekleştirilen mücadelemizde başta seçim çevremiz olmak üzere tüm İzmir’imizde durmak ve yorulmak bilmeden çalışmalarımızı gerçekleştirdik.
27. Dönem Milletvekili Aday Listelerinde yer alan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Aday Adayı olup listelerde yer almayan arkadaşlarımızla birlikte kapı kapı, mahalle mahalle çalışmalarda yer almaya var gücümüzle devam edeceğiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel'den liste değerlendirmesi
Sonraki Haber Karşıyakalıların oy kullanacağı 2. Bölge Milletvekili Adayları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?