ANA SAYFA > EKONOMİ > Migros’ta Balıklar Tekneden Mağazaya

Migros’ta Balıklar Tekneden Mağazaya

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros’ta Balıklar Tekneden Mağazaya

Migros, müşterilerinin en taze, kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı deniz ürünlerine ulaşabilmesi için balığı doğrudan tekneden, halden ve üreticiden alarak mağazalarında satışa sunmaya başladı.

Migros, en kaliteli ve taze deniz ürünlerini yıl boyunca bol çeşit ve en uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Migros, direkt halden, üreticiden ve teknelerden günlük sevkiyatla temin ettiği balıkları Ege ve Akdeniz bölgesi genelinde ilk etapta 43 mağazasında satışa sunarken, reyonlarındaki balık çeşidini de mevsimine göre 50’ye yükseltti.  Ağustos ayına kadar ise İstanbul, Ankara, Bodrum, Adana ve Mersin illerindeki mağazalarına da hizmetini genişletmeyi hedefleyen Migros’un bu çalışması ilerleyen dönemde Türkiye çapındaki tüm balık reyonlarını kapsayacak.

İzmir ve Antalya Migros ile uygun fiyatlı balığa doyacak
Migros, yasal mevzuata uygun olarak avlanan ve reyona kadar olan yolculuğu süresince ağır metal ve mikrobiyolojik kontrol olmak üzere laboratuvarlarında çok sayıda analiz gerçekleştirdiği, sofraların besin değeri en yüksek lezzetlerinden balık çeşitlerini en taze şekilde ve en uygun fiyatla müşterileriyle buluşturuyor. Migros’un, üreticilerden günlük olarak aldığı balıklar ilk etapta İzmir ve Antalya’daki Migros mağazalarının tezgahlarında yerini aldı.

Ayrıca küçük üretici ve kooperatifleri desteklemek amacıyla çeşitli iş birlikleri de hayata geçiren Migros, balık ürünlerinde yerel üreticilere alım garantisi sunarken, tezgaha ulaşan balıkların kalite standartlarının artırılmasını için eğitimler veriyor. Migros, balık operasyonunun genişlemesiyle birlikte kooperatif çalışmalarını tüm şehirlere yaygınlaştırarak her bölgenin ürününü reyonlarına taşımayı amaçlıyor.  

"Direkt halden, üreticiden ve teknelerden balık alımı yapıyoruz"
Migros Ticaret A.Ş. Taze Ürünler Pazarlama Direktörü İbrahim Sözen, “Her bölgeden balık alıp, o bölgedeki müşterilerimize 24 saat içinde ulaştırmayı, Türkiye çapında balık satışı yaptığımız mağaza sayısını ise 250’ye çıkarmayı planlıyoruz. Haftanın 6 günü günlük sevkiyatla en taze ve en bol balık çeşidini müşterilerimize sunuyoruz. Direkt halden, üreticiden ve teknelerden balık alımı yaptığımız 43 mağazamızda ortalama günlük 15 tona yakın balık satışı gerçekleştiriyoruz. Piyasanın en uygun fiyatları ile satılan balıklara müşterilerimiz çok yoğun ilgi gösterdi. Bu süreçte balık özelindeki tedarik ağımızı da genişleterek kaliteli ürün çeşitliliğimizi müşterilerimize sunduk. Hem en uygun fiyat, hem de çeşit ve tazelik konusunda farkımızı ortaya koyduk. En yakın zamanda diğer illere de hizmetimizi yaygınlaştıracağız” dedi.

Balık ekmek keyfi güvenilir ve taze
Migros, belirli noktalardaki mağazalarında balık pişirme hizmeti vererek müşterilerine kolaylık sağlıyor. Şu an için “Sokak Lezzetleri” konsepti olan mağazalarında pişmiş balık hizmeti veren Migros, balık ekmek keyfini pratik, güvenilir ve en taze şekilde müşterilerine sunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye İşçi Partisi İzmir'de Tarım Konferansı düzenledi
Sonraki Haber Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivali başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?