ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP'li Yılmaz: Kadına Şiddet İnsanlık Suçu

MHP'li Yılmaz: Kadına Şiddet İnsanlık Suçu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Yılmaz: Kadına Şiddet İnsanlık Suçu

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, Türk kadınının ilk Türk Devleti’nden bu yana gördüğü itibara dikkat çekti.

Yılmaz, “Kurtuluş Savaşı’nda vatanımızın bağımsızlığı için cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla birlikte, toplumsal yaşamda da yerini almıştır. Kadınlarımız; bir anne olarak kültürlü ve sağlıklı nesiller yetiştirme gayretiyle güçlü bireylerden oluşan aileler ve bu ailelerden oluşan gelişmiş, sağlıklı ve güçlü bir toplum inşa etmek gibi ulvi bir görev üstlenmekle birlikte, mensup olduğu meslek dalında da canla başla çalışarak, içinde bulunduğu topluma faydalı olmaya çalışmaktadır.” diye konuştu.

“Sevgi ve Şefkati Karşılıksız Verir” Mesajında, kadına şiddeti 'insanlık suçu' olarak niteleyen Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kadınlarımızın, kızlarımızın, çocuklarımızın vahşete kurban gitmeleri neresinden bakarsak bakalım felakettir, rezalettir, cinayettir. İşkenceci şahıs ve kişiler en ağır cezayı almalıdır. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren başta Şehit ve Gazi anneleri ile Şehit ve Gazi eşleri olmak üzere tüm fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
Pandemi Şartlarına Uygun Başkan Yılmaz ve MHP İlçe Kadın Kolları Başkan ve üyeleri küresel Covid-19 salgınını da göz önünde bulundurarak, Atatürk’ün Karşıyakalılara emanet ettiği annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarını ziyaret ederek dua etti ve karanfil bıraktı. Ayrıca İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan ve ‘Kız Kardeşler’ adlı bir projeyi tanıtan bir video da sosyal medya aracılığıyla paylaşılarak kadınların beğenisine sunuldu.

Kız Kardeş Projesi Kız Kardeşler Projesi ile ilgili bilgi veren MHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemen Gezer, her kadının değerli olduğunu, sadece kendisinin değil bütün kadınların özel ve güzel olduğunu, kadınların birbirinin rakibi değil, kız kardeşi olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Kadınlar yaşamımızın kaynağıdır. Kadın en güzel ve en başarılı kendisi olsun isteyen değil, her daim kız kardeşlerinin yanında olandır. Seninle aynı fırsatlara sahip olmayan kız kardeşinin elinden tut. Sana yardım edebileceğini düşündüğün kız kardeşinden yardım istemekten çekinme. Unutma! Bir kadın bir başka kadının sadece kız kardeşidir. Sen de kız kardeşine sahip çık, elinden tut ve kız kardeşliğin önemini vurgulamak için bir şeyler yap. Unutma bir kadın değişirse, bin kadın gelişir. Kısaca özetlemeye çalıştığım projemiz ile toplumda yardımlaşma, dayanışma ve sevgi iklimini hâkim kılmak için çaba göstereceğiz”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halkın Kurtuluş Partisi Karşıyaka Çarşı'da yürüdü...
Sonraki Haber 8 Mart

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?