ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP, Karşıyakalılarla iftarda buluştu

MHP, Karşıyakalılarla iftarda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP, Karşıyakalılarla iftarda buluştu

Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık veren MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı; Mavişehir Taypark da bir iftar yemeği düzenledi.

İftar davetine Karşıyakalıların ve partililerin ilgili yoğundu. Yemekte bir konuşma yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, tüm dünyanın, dolayısıyla da ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Başkan Şahin, “Ancak önümüzdeki yıl ile birlikte bir seçim dönemi yaşayacağız. Gerek Cumhuriyetimizin 100. yılı, gerekse seçim dönemi vesilesiyle bu sıkıntıları aşmak için büyük çaba harcanıyor. Gelecek yılın daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Fazilet ve Bereket Ayı
Karşıyakalıların ve partililerin büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinde konuşan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:  "Müstesna bir ayın, mübarek bir zaman aralığının, 11 ayın sultanı mukaddes bir dönemin bir kez daha faziletine, yeniden bereket ve nimetine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın bedestenidir. Fitrelerimizle, zekatlarımızla, sadakalarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak, dualarını almak, paylaşmanın ve bölüşmenin müthiş hazzına hep birlikte ulaşmak şükür borcumuz, maddi sorumluluğumuzdur."

Başbuğ Türkeş’i Andı
Ramazanın her anını birlik ve beraberlik içerisinde değerlendirmenin gerekliliğini vurgulayan Başkan Yılmaz şöyle devam etti: “Türk-İslam medeniyetinin ahlak ve asaletini hep birlikte gösterelim. 'Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir' seslenişiyle asırların ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimizin izinden gidelim. Hayırlı Ramazanlar dilerken, 1997 yılında kaybettiğimiz Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendiyi rahmet ve minnetle anıyorum. Başbuğumuzun ve tüm ebedi âleme göç etmiş dava büyüklerimizin mekânları cennet olsun.”

İlgi yoğundu
Yemek anında Kur’an-ı Kerim’in okunduğu iftar davetine, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Bayraklı İlçe başkanı Tuncay arslan,  Manisa TURKAV İl Başkanı Ali Yurddaş, Şehit Aileleri Derneği Başkanı, ŞMuhtarlar Derneği Başkanı Ali Pusat ve Mahalle Muhtarları, Şehit Aileleri Derneği Başkanı, STK Temsilcileri, Ticaret Odası Temsilcileri ile MHP Karşıyaka ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Karşıyakalılar katıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş Belediye Meclisi’nde 2021 yılı faaliyet raporu kabul edildi
Sonraki Haber Çiğli’de ''Toplumsal Cinsiyet Eşitliği'' eğitimleri tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?