ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka’dan Türkçüler Günü konseri

MHP Karşıyaka’dan Türkçüler Günü konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka’dan Türkçüler Günü konseri

MHP Karşıyaka ilçe Teşkilatı, 3 Mayıs 1944 olaylarının yıldönümünü Türkçülük Bayramı Konseriyle kutladı. Konserin açılışında konuşan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yılmaz, “3 Mayıs, Milliyetçi Türk Gençliği'nin şerefli mücadelesi olarak milli hafızada gururla taşınacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde düzenlediği Türkçülük Bayramı konserinde coşkulu anlar yaşandı. Partililerin ve Karşıyakalıların büyük ilgi gösterdiği konserde, sanatçılar Kaya Kuzucu, Âşık Sefai, Atilla Yılmaz ve Grup Göktürkler performanslarını sergilediler. Türkçülük Bayramı Konseri'nin açılışında konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Türk Milliyetçiliği'nin, milletin özlemlerini esas alan, tarih ve kültür potasında eriterek, kaynaşma ve kucaklaşma ile sistematik, disiplinli bir düşünce kalıbına döken bir dünya görüşü ve birlikte yaşama ruhu olduğunu vurguladı. Başkan Şahin, şunları söyledi: "2023 Türkiye’sine giderken, küresel emperyalistler her koldan Türk seçmeni üzerinde algı oyunlarına girişmişlerdir. Türk Milliyetçilerinin yapacağı tek şey öncelikle teşkilatına sadakat ve itaat, daha sonra ise yorulmadan, bıkmadan Türk milliyetçiliği davasını her platformda dile getirmesidir. Türk Milliyetçiliği'nin varlığı, Türk Milleti’nin ortaya çıkışıyla tarih sahnesinde yerini almıştır. Milliyetçiliğin 19. yüzyıl ürünü olduğunu iddia eden uyduruk batı tezlerinin bizim nazarımızda inandırıcılığı yoktur. Milliyetçilik, tarif ve takdimi yapılan yeni bir dünyanın anahtarı, barış, huzur, güvenlik ve ekonomik gelişmişliğin asıl ve emin teminatıdır. Türk Milliyetçiliği, geleceğin büyük Türkiye’sinin ve yüksek Türk ülküsünün mimarı ve müellifidir.”

Milliyetçilik Ruhu Yaşayacak
Gecede konuşan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ise, 3 Mayıs 1944 olaylarının, Milliyetçi Türk Gençliği'nin zulme direnişiyle taçlandığını ifade etti. 3 Mayıs’ın şerefli bir mücadele olarak milli hafızaya kazındığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: "Haksızlık karşısında eğilmeyen Türkçü kahramanlar, haftalarca devam eden eziyet ve işkenceler karşısında yılmamış, bu sivil ve demokratik tepki, bu meşru ve milli duruş, inançlarımızdan gücünü alarak etkinliğini her zaman korumuş, bundan sonra da korumaya devam edecektir. 3 Mayıs 1944 olayları tüm Dünya'ya göstermiştir ki; Varlığını Türklüğü'nün bekasıyla perçinlemiş, şahsiyetini davasının onuruyla bütünleştirmiş bir dava ve düşünce insanı, hiçbir baskı ve şiddete boyun eğmeyecektir. 3 Mayıs, aynı zamanda Milliyetçi Türk Gençliği'nin şerefli mücadelesi olarak milli hafızada gururla taşınacaktır."

Konsere İlgi Yoğundu
Türkçülük Bayramı Konserine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in yanı sıra, MHP 25. Dönem Milletvekili Murat Koç, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Soner Erkan Yıldız, TURKAV Manisa İl Başkanı Ali Yurddaş, MHP Konak İlçe Başkanı Yusuf Çoban ve Bayraklı İlçe başkanı Tuncay Arslan, Ülkü Ocakları Çiğli ve Karşıyaka İlçe Başkanları, ilçe yöneticileri, partililer ve Karşıyakalılar katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’dan Karşıyaka Halk Eğitim'e kitap bağışı
Sonraki Haber Uluslararası Karşıyaka Yörük Festivali'ne geri sayım başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?