ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan ''Esnaflar soruyor'' programı

MHP Karşıyaka'dan ''Esnaflar soruyor'' programı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan ''Esnaflar soruyor'' programı

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, “Gençler Soruyor” ve “Kadınlar Soruyor” programlarının ardından “Esnaf Soruyor” programı ile bir ilke daha imza attı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala sahadaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.  Son olarak 'Gençler Soruyor' ve ‘Kadınlar Soruyor’ programları ile ilk kez oy kullanacak gençler ile kadınların sorunlarını gündeme taşıyan, MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı,  bu kez de esnafın sorunlarına çözüm aradı. Karşıyaka Alaçatı Sakızlı Kahve’de gerçekleşen ve çok sayıda esnafın ilgi gösterdiği programda esnaflar, sorduğu sorularla konuşmacı Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ömer Nasuhi Şahin ve parti yöneticilerini terletti. MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, başlattıkları çalışmanın bir propaganda veya reklam çalışması olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: "Bu çalışmayı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri sebebiyle Karşıyakalı esnaflarımızı seçimler, partimizin politikaları, cumhur ittifakı ile ilgili bilgilendirmek, sorunlarını belirlemek ve gündeme yönelik sorularını cevaplamak amacıyla düzenledik. Programa katılan esnaflarımıza seçim, cumhur ittifakı, ittifakın ortakları, MHP'nin neden bu ittifakın içinde yer aldığı, partimizin ittifaka katkıları, esnafımızın sorunları ve partimizin ürettiği çözüm yolları, ülkemizin genel ve özel konumu ile ilgili sorularına açık yüreklilikle cevap veriyoruz. Daha önce Z Kuşağı Gençlerimiz ve Kadınlarımıza yönelik programlarda olduğu gibi bu alanda da bir ilk olan çalışmamız Karşıyakalı esnaflarımız tarafından büyük ilgi gördü. Esnaflarımızın ülke meselelerine sahip çıkması ülkemizin geleceği adına güven veriyor."

Vatandaşa Davet
Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ömer Nasuhi Şahin ile birlikte Karşıyakalı esnafların sorularını cevapladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: " Karşıyakalı esnaflarımız sorularına verilen açık yürekli cevaplardan oldukça memnun kaldı. Önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Amacımız propaganda veya reklam çalışması değil, açık yüreklilikle insanların kalplerine dokunmak. Tüm Karşıyakalıları programlara katılarak kafalarında kuşku duydukları soruları sormaya ve sorunlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mayıs’ta sanat dolu günler
Sonraki Haber Seçim yasakları başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?