ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan Deprem Yardım Mağazası

MHP Karşıyaka'dan Deprem Yardım Mağazası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan Deprem Yardım Mağazası

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, İlçeye gelen depremzedelere hizmet vermek üzere Depremzede Yardım Mağazası kurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta meydana gelen ve 10 İlimizi kapsayan Kahramanmaraş 7.7 ile Elbistan 7.6 şiddetindeki depremlerde ağır yıkım ve acı yaşayan vatandaşlarımıza yardımlarını sürdürüyor. Depremin hemen ertesinde harekete geçen MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve ilçe yöneticileri temin ettikleri iki TIR yardım malzemesini bölgeye ulaştırdı.
Depremin devam eden sürecinde de yaraları sarmak için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Akif Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ülkemizin yaşadığı zor ve acılı deprem felaketinin hemen ardından, Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda yönetim kurulumuz ve üyelerimizle istişare ederek çalışmaya başladık. İlk etapta gerekli koordinasyonu sağlayarak bölgenin ihtiyacı olan 2 TIR yardım malzemesini bölgeye gönderdik. Ancak görevimizin bununla da bitmediğinin bilincinde olarak, zorlu ve uzun süreçte İlçemize gelecek depremzede insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere içinde kuru gıda, hijyen ve temizlik malzemeleri, battaniye, ısıtıcı, bebek mama ve bezleri ile çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu bir Depremzede Yardım Mağazası oluşturduk. Bu mağazamızla acılı ve ihtiyaçlı depremzede vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Değerli üyelerimizi ve Karşıyakalıları bu çalışmamıza ve depremzede insanlarımıza yardıma katılmaya davet ediyoruz."
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’nın kahramanları evlerine döndü
Sonraki Haber Prof. Dr. Sözbilir: Karşıyaka, Bostanlı ve Mavişehir'den diri fay geçmez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?