ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan Cumhuriyet coşkusu

MHP Karşıyaka'dan Cumhuriyet coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan Cumhuriyet coşkusu

MHP Karşıyaka Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıldönümünü, Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan coşkulu bir konserle kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan büyük bir konserle kutladı. Şef Çiğdem Sabuncu yönetimindeki Tuna Kültür ve Sanat Derneği Korosu'nun Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuvarını sunduğu geceye, milliyetçi duruşuyla gönüllerde taht kuran, sevilen sanatçı Osman Öztunç damga vurdu. Geceye katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu yaptıkları konuşmalarda Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak, Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de yaptığı konuşmada gündeme yönelik mesajlar verdi. Başkan Şahin, şunları söyledi: "Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, yokluk içinde gerçekleştirdiği büyük bir mücadele sonucunda Cumhuriyet rejimini tercih etmiş ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Cumhuriyet, milli bir tercihtir. Geçmişten geleceğe çağdaş ve ileri doğru yol alan Türk Devleti için en münasip tercih olduğuna inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıldönümünü kutladığımız bu günde Türk Milleti'nin ve Karşıyaka İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bu güzel geceye katılan misafirlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

“Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki Büyük Atatürk'ün ifade buyurduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyen MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ise, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün vesilesiyle bir kez daha Devletimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kurucu kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Türk Milleti olarak, ülkemizi işgal eden sömürgeci ülkeler, iç ve dış düşmanlara karşı verilen büyük bir mücadele sonrasında kazandığımız Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümünü kutluyoruz. Türk'ün Büyük Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En Büyük Eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti; muazzam bir feragat kültürünün, muhteşem bir mücadele kudretinin hem mahsulü hem de maddi ve manevi ihtişamıdır. Cumhuriyetimiz her şeyden önce inancın, imanın ve yılmaz bir iradenin vazgeçilemez bir eseri; haklı ve haysiyetli bir mücadelenin karar ve kıvancıdır. Ne Mutlu Türk'üm Diyene."

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz'ın ev sahipliği yaptığı geceye MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk, MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan, Urla İlçe Başkanı Tercan Ayhan, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Belediye Meclisi üyeleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar, MHP il ve ilçe yöneticileri ve üyeleri katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka evinde 4 yedi...
Sonraki Haber Sivil zabıta ekipleri taksileri denetledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?