ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan 2 bin aileye gıda ve giyecek yardımı

MHP Karşıyaka'dan 2 bin aileye gıda ve giyecek yardımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan 2 bin aileye gıda ve giyecek yardımı

Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık veren Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı; Ramazan ayı süresince de çalışmalarına devam etti.

Başkan Akif Yılmaz'ın öncülüğünde muhtaç durumdaki vatandaşlara yardımlarını sürdüren MHP İlçe Teşkilatı, yaklaşık 2 bin aileye gıda ve giyecek yardımı yaptı. "Sağ Elin Verdiğin Sol El Görmesin" Atasözünü kendilerine rehber edindiklerini vurgulayan MHP Karşıyaka İlçe başkanı Akif Yılmaz, şöyle devam etti: "Müstesna bir ayın, mübarek bir zaman aralığının, mukaddes bir dönemin bir kez daha faziletine, yeniden bereket ve nimetine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın bedestenidir. Bu güzel günlerin başlangıcından bu yana çalışmalarımızı sürdürüyor. Esnafımızı ziyaret ediyor, muhtaç durumda bulunan insanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız Yüce Peygamberimizin 'Komşusu Aç İken Tok Yatan Bizden değildir" seslenişine kulak vermek ve o yüce seslenişin gereğini yerine getirmeye çalışmaktır."

Karşıyakalıların Teveccühü Var
Ramazan ayı süresince ziyaretlerine ve siyasi çalışmalarına davam ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, "geçtiğimiz günlerde 300 Karşıyakalı vatandaşımız partimize katıldı. Bununla ilgili İl Başkanımız Veysel Şahin'in de katıldığı bir tören düzenledik. Gayretimizi ve kendilerine sıcak yaklaşımımızı, çalışmalarımızı gören sevgili Karşıyakalı hemşerilerimiz bizlere ve partimize teveccüh gösteriyor. Bunu düzenlediğimiz iftar yemeklerinde, ziyaretlerimizde açık bir şekilde görüyoruz. Mavişehir Tay Park'ta il ve ilçe yöneticilerimiz, üyelerimiz, Karşıyakalı hemşerilerimizin katıldığı yaklaşık 1000 kişilik iftar yemeği düzenledik. Muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldik. İnsanlarımızın bu davetimize gösterdiği katılımdan çok memnun kaldık. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Fitrelerimizle, zekatlarımızla, sadakalarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak, dualarını almak, paylaşmanın ve bölüşmenin müthiş hazzına hep birlikte ulaşmak şükür borcumuz, maddi sorumluluğumuzdur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kozluk’taki öğrencilere 23 Nisan hediyesi Karşıyaka’dan
Sonraki Haber Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?