ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka’da ''Gençler Soruyor''

MHP Karşıyaka’da ''Gençler Soruyor''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka’da ''Gençler Soruyor''

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın seçimlere kısa zaman kala başlattığı “Gençler Soruyor” programı Karşıyakalı gençlerce yoğun ilgi gördü. Z Kuşağı olarak adlandırılan ve seçime ilk defa katılacak gençler parti yöneticilerini terletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala sahadaki çalışmalarına hız verdi. Son olarak 'Gençler Soruyor' programı ile Karşıyakalı gençlerle buluşan MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı yöneticileri, gençlerin serbest sorularını cevapladı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmayla ilgili bilgi veren MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, başlattıkları çalışmanın bir propaganda veya reklam çalışması olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: "Bu çalışma ile ilk defa oy kullanacak Karşıyakalı gençlerimizin seçim, cumhur ittifakı, ittifakın ortakları, MHP'nin neden bu ittifakın içinde yer aldığı, partimizin ittifaka katkıları, ülkemizin genel ve özel konumu, partimizin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili sorularına açık yüreklilikle cevap veriyoruz. Bu alanda bir ilk olan çalışmamız Karşıyakalı gençler tarafından büyük ilgi gördü. Kamuoyunda Z Kuşağı olarak adlandırılan pırıl pırıl gençlerimiz ülkemizin geleceği adına güven veriyor. Ülkemizin sorunlarına ve çözüm yollarına oldukça vakıflar."

İlk çalışmalarında Manisa TÜRKAV İl Başkanı Doç. Dr. Ali Yurddaş ve Almanya Türk Federasyonu eski Genel Başkan Yardımcısı Barbaros Çalışçılar ile birlikte gençlerin sorularını cevapladıklarını belirten eden Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: " Gençlerimiz sorularına verilen açık yürekli cevaplardan oldukça memnun kaldı. Önümüzdeki günlerde bu çalışmamızla, özellikle parti ve ocak teşkilatımızın dışında kalan gençlerimize ulaşmak için çaba göstereceğiz. Bunun yanında benzer bir program da Kadın Kollarımız tarafından Karşıyakalı Hanımefendiler için de uygulanacak. Amacımız propaganda veya reklam çalışması değil, açık yüreklilikle insanların kalplerine dokunmak. Tüm Karşıyakalı gençlerimizi ve kadınlarımızı programlara katılarak kafalarında kuşku duydukları soruları sormaya davet ediyoruz."
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’ı çocuk şenlikleriyle kutluyor
Sonraki Haber Güracar: Takıma zarar veren kim varsa bizimle olmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?