ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı yeni katılımlarla güçlendi

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı yeni katılımlarla güçlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı yeni katılımlarla güçlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, büyük bir katılımla gerçekleştirdiği 13. ilçe kongresinin ardından, görev bölümü yaparak çalışmalarına başladı.

Başkan Akif Yılmaz’ın yönetim kadrosunu gençleştirerek güven tazelediği kongrenin ardından ilk faaliyeti üye katılım töreni oldu. 
Üye katılımı nedeniyle Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle 300 yeni üye parti saflarına katıldı. 
MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, MHP Karşıyaka Belediye Meclisi üyesi Seher Dikmen, il ve ilçe yöneticileri, yeni katılan üyeler, partililer ile misafirlerin katıldığı törende, Küresel salgın tedbirlerine azami dikkat vardı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına son derece uyulan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  

Törende bir konuşma yapan Başkan Akif Yılmaz, konuklara ve yeni üyelere katılımları için teşekkür etti. Başkan Yılmaz, İçinde bulunulan küresel Covid-19 salgını nedeniyle vatandaşların azami olarak kurallara uymasının gerektiğini belirterek,  “Partimizin ilke ve değerlerini benimseyerek partimizin saflarına katılan değerli arkadaşlarımızı kutluyor, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu mütevazı törende yaklaşık 300 hemşerimiz MHP saflarına katılacak. Kendileri ilçemize yeni bir kan ve güç verecektir. Siyasi, kültürel ve sosyal çalışmalarımızın yanında yeni üye kazanma çalışmalarımızı da sürdürmeye kararlıyız. Yeni dönemdeki görev sürecimiz içerisinde hedefimiz 1000 yeni üyeyi partimizin saflarına kazandırmak olacaktır. Bunun yanında yeni seçilen üyelerimizi de eğitimden geçirmeyi planlıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Karşıyaka’da hemşerilerine en iyi hizmeti vermek için büyük bir gayret içerisinde olacağını şimdiden ifade etmek isterim. Yılsonuna kadar mahalle teşkilatımızı hizmet odaklı olarak yeniden düzenleyerek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde girmediğimiz mahalle ve sokak kalmayacak” dedi.

Konuşmanın ardından MHP Karşıyaka Teşkilatı’na yeni katılan üyelere parti rozetleri Başkan Yılmaz ve konuklar tarafından takıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadın dayanışması Buca sokaklarında
Sonraki Haber Başkan İduğ’dan başarılı gençlere ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?