ANA SAYFA > İZMİR > Mevlana ve Yunus Emre halkı, İduğ ile gurur duyuyor

Mevlana ve Yunus Emre halkı, İduğ ile gurur duyuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mevlana ve Yunus Emre halkı, İduğ ile gurur duyuyor

Bornova’da seçim kampanyasına hızlı bir şekilde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile birlikte Mevlana ve Yunus Emre Mahallelerini ziyaret etti.

Mevlana ile Yunus Emre Mahallelerinde esnafı ziyaret eden ve kahvehane toplantıları yapan İduğ, her iki mahallenin girişinde de halkın sıcak ilgisiyle karşılandı. Bu ilgi karşısında sessiz kalmayan, üniversite kenti Bornova’nın akademisyen başkan adayı İduğ, “Sizin sevginize, ilginize layık olacağım” diyerek esnafa teşekkür etti. Sokak sokak gezen ve halkın nabzını tutan İduğ, "ayrım yapmadan tüm Bornova’nın başkanı olacağım, gençlerimizi spor ve sanatla buluşturacağız" dedi.

BEKLENEN 'TAZİYE EVİ'NE CEVAP GELDİ

Ziyaretleri esnasında İduğ'u gören Bornovalı kadınlar dertlerini ve yaşadıkları sıkıntıları anlatarak çözüm istemesi gözden kaçmadı. Derman olmak için yola çıkan Dr. İduğ: "Bornova halkına, özellikle kadın ve çocuklarımıza sahip çıkacağız. Çocuklarımızın yüzü gülecek. Kadınlarımıza yönelik istihdam yaratıcı projeleri uygulamaya koyacağız" diye konuştu ve ekledi: "Mevcut pazaryerini de elden geçirip, yenileme çalışması yapacağız. Ayrıca, içinde taziye evinin de bulunduğu çok amaçlı bir sosyal tesisi Mevlana Mahallemize kazandıracağız"

Dr. İduğ'u adeta bağrına basan Mevlana ve Yunus Emre halkı, Bornova’ya eğitim ve kültür seviyesi yüksek birinin başkan adayı olmasından gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirmeleri, önemli bir detay olarak kayda geçti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur: Birlikte Konak’ın geleceğini şekillendireceğiz
Sonraki Haber CHP’li Sertel Cumhurbaşkanlığı Spor’un maliyetini sordu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?